![]() |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;333596]Hazır abi son rötuşlar :D
Yalnız, inşallah güzelce yayınlayabiliriz.[/QUOTE] Engin albümün bir kısmını izleyebildim. Güzel kareler vardı. Buradan yayınlarsan tamamını izleme imkanına sahip oluruz. Emeğine sağlık. |
Emeği geçen herkese çok teşekkürler uzun zamandır böyle eğlenmemiştik
|
[url]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4084054463922&set=a.4084051703853.2142453.1359420609&type=1&ref=nf[/url]
Teşekkürler... |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;333610]
Emeklerine sağlık. Çok fazla seyredememiş olsam da görebildiğim kadarıyla gayet güzel görünüyordu;)[/QUOTE] Valla abi an itibariyle 8 tanesini yüklüyor ve %60'da [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;333613]Senin lakabını [COLOR="Red"][I]Fitili ateşleyen adam[/I][/COLOR] olarak değiştirsek mi acaba candost:confused::p[/QUOTE] Serhan zaten hayret etti. Çok beğendim lakabını Musa abinin.:D [QUOTE=DOLFIN06;333616]Engin albümün bir kısmını izleyebildim. Güzel kareler vardı. Buradan yayınlarsan tamamını izleme imkanına sahip oluruz. Emeğine sağlık.[/QUOTE] Abi aynı cevap sana da gelsin şu an %60. İlk kısmı yüklensin ben Serkan abiye linkleri atacağım. Artık o konuya dahil olur. Bu arada tüm Doğa ve Çevre Dostlarına hayırlı geceler. Bugün çok güzel bir gündü. Darısı diğer günlerin başına. :) |
Cümleten selamunaleyküm.
|
[QUOTE=kulekreis;333631]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
Aleykümselam Reisim. Hayırlı geceler. |
Günaydın dostlar.
|
selamunaleyküm dostlar günaydın,
herkese hayırlı bir hafta ve hayırlı işler. |
Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı işler dilerim herşey güzel gönlünüzce olsun :)
|
Herkese hayırlı sabahlar...
Hayırlı işler... |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:19. |