![]() |
Cümleten hayırlı akşamlar. Kıbrıstayım, gelen olursa beklerim. 533 882 19 22. Rast gelsin
|
Günaydın Arkadaşlar iyi bir hafta sonu dileği ile
|
Hafta sonunuz güzel geçsin dostlar.
Bülent sende kendine iyi bak, üşütme oralarda. Sen beni pek sevmesende ben seni severim bilirsin:) |
Ankara'dan selamlar :)
|
[QUOTE=Volkan PELİT;342164]Ankara'dan selamlar :)[/QUOTE]
Hayırdır ne işin var senin buralarda hoş geldin |
[QUOTE=erhan canatan;342165]Hayırdır ne işin var senin buralarda hoş geldin[/QUOTE]
2 gün yol izni verdiler abi. Ben de 1 günü Ankarada değerlendireyim dedim :) |
Cumleten selamunaleykum
|
[QUOTE=Volkan PELİT;342164]Ankara'dan selamlar :)[/QUOTE]
[QUOTE=Volkan PELİT;342166]2 gün yol izni verdiler abi. Ben de 1 günü Ankarada değerlendireyim dedim :)[/QUOTE] Güzeldir Ereğli hiç merak etme sen. Sayılı günler çabuk gelir geçer... Oralardan bir Yiğit hocayı tanırım birde Bünyamin hocayı. Yiğit hocayla arada sırada görüşüyoruzda Bünyamin hocaya rastlarsan selamımı iletiver canım kardeşim;) Biraz araştırırsan bulursun:D Haydi hayırlı tezkereler... |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;342170]Güzeldir Ereğli hiç merak etme sen.
Sayılı günler çabuk gelir geçer... Oralardan bir Yiğit hocayı tanırım birde Bünyamin hocayı. Yiğit hocayla arada sırada görüşüyoruzda Bünyamin hocaya rastlarsan selamımı iletiver canım kardeşim;) Biraz araştırırsan bulursun:D Haydi hayırlı tezkereler...[/QUOTE] Sen Zonguldak Ereğli'ye gidiyordun değilmi? Bünyamin hoca Konya Ereğli'liydi, karıştırmışım pardon kardeşim:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;342161]Hafta sonunuz güzel geçsin dostlar.
Bülent sende kendine iyi bak, üşütme oralarda. Sen beni pek sevmesende ben seni severim bilirsin:)[/QUOTE] Seni sevmeyen ölsün başkan. Senin gibi tombiş ve sevimli bir başkan nasıl sevilmez. Beklerim buralara, deniz, kum, güneş eşliğinde dün ilk balığımı yakaladım. Ufak bir lapindi ve suya iade garantili ama olsun ekmekle ve arabanın arkasında bulunan olta ile bu kadarı yeter ;) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:50. |