![]() |
TAM SİVAS ŞİVESİYLE SORAYIM ..(ULA GARDAŞ HECMİ KİMSE YOH BURDA )sivaslılar nerdesiniz ???????
|
Vallah biz burdayık, lakin sizin memleketten kimse yohtur.. Hayırlı sabahlar sivaslı dostlar.
|
gürkan gardaş hiç ses cıkmıyor .. sizede hayırlı günler
|
Biz çekiçleyeduralım, elbet tıkırtımızı duyan olacaktır. Genede çayımız hazır, kapımız açık olsun... Engüze günler sivaslı dostların olsun.
|
[QUOTE=mehteran;284351]Biz çekiçleyeduralım, elbet tıkırtımızı duyan olacaktır. Genede çayımız hazır, kapımız açık olsun... Engüze günler sivaslı dostların olsun.[/QUOTE]
eyvallah ALLAH razı olsun |
[QUOTE=albay;284398]eyvallah ALLAH razı olsun[/QUOTE]
Yokmu o tarafla bi organizasyon falan, davet edinde gelmek bize kalsın.:D:D Neden olmasın anasını satayım, geliriz valla. :rolleyes: |
[QUOTE=mehteran;284402]Yokmu o tarafla bi organizasyon falan, davet edinde gelmek bize kalsın.:D:D Neden olmasın anasını satayım, geliriz valla. :rolleyes:[/QUOTE]
vallaha ben alabalıktan başka balıga gitmiyorum oda hep küçük derelerde organizasyon kaldırmaz yoksa eyvallah |
[QUOTE=albay;284412]vallaha ben alabalıktan başka balıga gitmiyorum oda hep küçük derelerde organizasyon kaldırmaz yoksa eyvallah[/QUOTE]
Sizin oralarda hiç baraj yokmu ağabey. Sazan türleri, turna türleri falan.. Sen davet ette biz dereyede geliriz. :D |
[QUOTE=mehteran;284432]Sizin oralarda hiç baraj yokmu ağabey. Sazan türleri, turna türleri falan.. Sen davet ette biz dereyede geliriz. :D[/QUOTE]
turna yok sazan cok yayın cok sezon acılsın gel gardaş başım üstüne ben o balıkların avına gitmiyorum ya ondan yoksa gölde var baralda var ama şu anda kar cok o sebepten evde hapis oynuyoruz :)) |
[QUOTE=albay;284412]vallaha ben alabalıktan başka balıga gitmiyorum oda hep küçük derelerde organizasyon kaldırmaz yoksa eyvallah[/QUOTE]
Yusuf Abim Bizi Alabalığa Götür... Yusuf Abim Bizi Alabalığa Götür... Yusuf Abim Bizi Alabalığa Götür... :D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:56. |