![]() |
Cümleten selamunaleyküm.
|
Merhaba Kardeş.
[QUOTE=kulekreis;334212]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
Aleykümselam Kardeş. İnşallah afiyettesindir. Hemen seninle düşüncelerimi paylaşmak istedim. Benim gibi muazereti olan varsa neysede, koca sitedeki durgunluğu anlamakta zorlanıyorum. Arada bir kısa süreli siteyi ziyaretimde, katılmasam da her defasında sana rastlıyorum. Hani olta balıkçılığı kışın vasat geçse de, doğa ve çevre dostluğu nerede?. Bu konuda hiç mi paylaşılacak konu yok. Misal geçen seneler yaban hayvanları yemleme gibi güzel aktiviteler yok gibi, yada varda burada paylaşılmıyor. Şahsen dernek ve site adına katılımda canlık umuyorum. Daha doğrusu cansızlığı yadırgıyorum. Senin de anlatamadıklarıma katkını rica ediyorum. Selam saygı ve sevgilerimle. |
[QUOTE=kulekreis;334212]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
Aleykümselam reisim, hayırlı geceler. [QUOTE=yusufçalışkanoğlu;334217] Benim gibi muazereti olan varsa neysede, koca sitedeki durgunluğu anlamakta zorlanıyorum. Arada bir kısa süreli siteyi ziyaretimde, katılmasam da her defasında sana rastlıyorum. Hani olta balıkçılığı kışın vasat geçse de, doğa ve çevre dostluğu nerede?. Bu konuda hiç mi paylaşılacak konu yok. Şahsen dernek ve site adına katılımda canlık umuyorum. Daha doğrusu cansızlığı yadırgıyorum. Senin de anlatamadıklarıma katkını rica ediyorum. Selam saygı ve sevgilerimle.[/QUOTE] Aleykümselam Yusuf reis. Umuyorum ki afiyettesindir. Reisim şu ara yoğun bir şekilde iki üç konu üzerine odaklanmış ve hatta bunlar için ayrıntılı eylem planları hazırlamaktayız. Sanılmasın ki forum sayfasında bir uyuşukluk var. Geçen Gürkan hocama da aynı şeyi söylemiştim alttaki mesajımdaki konulara göz gezdirirsen sevinirim :) [QUOTE=A.Engin Çelebi;334154]Gürkan abi sana da iyi günler. Sitedeki durgunluktan bahsediyorsan abi şu ara çoğu konuya değil iki üç konuya odaklanmış olmaktan kaynaklanıyor. Ki bu konular gerçekten çok ciddi konular abicim. Hatta alta linklerini koyayım istersen bir incele. Balık tutmak için yeni yöntemler tabii ki keşfederiz. Ya tutacak balık kalmazsa... [url]http://www.oltacilar.com/misina-aglar-hakkinda-t11059.html[/url] [url]www.oltacilar.com/golbasinda-balik-var-t11147.html[/url] [url]http://www.oltacilar.com/turkiye-8217-nin-orman-ici-sulari-baliklandiriliyor-t11029.html[/url] [/QUOTE] |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;334218]Aleykümselam reisim, hayırlı geceler.
Aleykümselam Yusuf reis. Umuyorum ki afiyettesindir. Reisim şu ara yoğun bir şekilde iki üç konu üzerine odaklanmış ve hatta bunlar için ayrıntılı eylem planları hazırlamaktayız. Sanılmasın ki forum sayfasında bir uyuşukluk var. Geçen Gürkan hocama da aynı şeyi söylemiştim alttaki mesajımdaki konulara göz gezdirirsen sevinirim :)[/QUOTE] Sevgili Çelebi. Dikkat ettiysen üstü kapalı muazeretimden bahsetmiştim. Siteye ara sıra girdiğimde gördüğümü dile getirirken genele hitab ettim. Sitenin canlılığı hepimizin arzusudur. Eksiklik, noksanlık, yine tümümüze aittir. Kişi veya yöneticileri kastetmedim. Fakat açıklamada bulunduğun için teşekkür ederim. Sitedeki saygın kişiliğinden dolayıda Reis'i hem selamlamış, hem de eksiğim varsa tamamlamasını rica etmiştim. İyi geceler diliyorum. |
Yusuf amca ellerinden öpüyorum. Ben de olabildiğince bu eksiklikleri tamamlamaya çalışıyorum. Forumu olabildiğince canlı tutumaya çalışıyoruz işte. Sana da iyi geceler.
|
Cümleten selamlar arkadaşlar.
|
selamınaleykum hayırlı akşamlar
|
Cümleten selamunaleyküm.
|
[QUOTE=gökhan;334233]Cümleten selamlar arkadaşlar.[/QUOTE]
[QUOTE=erto;334237]selamınaleykum hayırlı akşamlar[/QUOTE] Gökhan ve Erol kardeşlerim. Aleykümselam. Hoşgeldiniz. |
[QUOTE=kulekreis;334241]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
Aleyküm selam abi biz tatlısucular beklemedeyiz siz ne yaptınız varmı bir av? |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:10. |