![]() |
[QUOTE=bulent;284580]Yusuf Abim Bizi Alabalığa Götür...
Yusuf Abim Bizi Alabalığa Götür... Yusuf Abim Bizi Alabalığa Götür... :D[/QUOTE] bülent gardaş yukardada yazdım sazan zamanı sizi götürürüm o ne zaman sa bana bildirin hay hay başım üstüne gardaş |
[QUOTE=albay;284593]bülent gardaş yukardada yazdım sazan zamanı sizi götürürüm o ne zaman sa bana bildirin hay hay başım üstüne gardaş[/QUOTE]
Ben Alabalık istiyorum Yusuf Abim... |
[QUOTE=albay;284593]bülent gardaş yukardada yazdım sazan zamanı sizi götürürüm o ne zaman sa bana bildirin hay hay başım üstüne gardaş[/QUOTE]
Şu an sazan sezonu açık, son sahneleri oynuyor artık, sazan kapanacak turna açılacak. :D Biz heryola gelirim beyim. ;) |
[QUOTE=mehteran;284653]Şu an sazan sezonu açık, son sahneleri oynuyor artık, sazan kapanacak turna açılacak. :D Biz heryola gelirim beyim. ;)[/QUOTE]
gürkan gardaş sezon acıkta bizde halen kar var ayazda dışarda adam kapkara olur inan ben 3 aydır gitmiyorum ben degil sivasta pek giden olmaz yani mart sonu gibi dersen bakın duruma ben sizleri götürürüm balıga gardaş bizde her yola gideriz gardaş..;) |
[QUOTE=albay;284749]gürkan gardaş sezon acıkta bizde halen kar var ayazda dışarda adam kapkara olur inan ben 3 aydır gitmiyorum ben degil sivasta pek giden olmaz yani mart sonu gibi dersen bakın duruma ben sizleri götürürüm balıga gardaş
bizde her yola gideriz gardaş..;)[/QUOTE] Eyvallah ağam, bu güzel teklifin için sonsuz teşekkürler. |
[QUOTE=mehteran;284758]Eyvallah ağam, bu güzel teklifin için sonsuz teşekkürler.[/QUOTE]
ne demek gardaş buyur gel |
gelecem sinan bir ay sonra
|
[QUOTE=BANKACI44M;285843]gelecem sinan bir ay sonra[/QUOTE]
mustafa abi beklerim gel abi;) |
Allah ömür verirse Angaraya turna açılışına gelinde ortada buluşalım en iyisi.. 7.8 mayısta kırıkkale, çankırı taraflarında oluruz büyük ihtimalle.
|
[QUOTE=albay;286114]mustafa abi beklerim gel abi;)[/QUOTE]
tanıdınmı beni Sinan |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:48. |