![]() |
.Hekese günaydın. Güzel bir haftasonu ava gidenlere bereketli avlar dilerim.
[QUOTE=iLK_KaN;334503]hoşbulduk abi motor işi devam bir tanıdıga 20 cm pervane yaptırıyorum bakalım o bittimi teste çıkıcaz:) ve aykümselam herkese günaydınlar[/QUOTE] Hadi Allah kuvvet versin. |
herkeze hayırlı hafta sonları dilerim,
balıkta olanlara rasgele. |
Cümleten selamunaleyküm
|
İyi geceler oltacı dostlarım.
|
[QUOTE=kulekreis;334519]Cümleten selamunaleyküm[/QUOTE]
[QUOTE=KÖŞKEROĞLU;334534]İyi geceler oltacı dostlarım.[/QUOTE] Aleykümselam, hayırlı geceler. |
Hayırlı geceler.
Ne oldu bugün ava giden yok muydu? :D |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;334567]Hayırlı geceler.
Ne oldu bugün ava giden yok muydu? :D[/QUOTE] EyvaAllah Engin. Sana da hayırlı geceler. Bu gün deniz güzeldi ancak hiç balık yoktu. Geriye dönüp teknede sıcak sıcak bir ziyafet verdik kendimize. :D |
[QUOTE=kulekreis;334569]EyvaAllah Engin. Sana da hayırlı geceler. Bu gün deniz güzeldi ancak hiç balık yoktu. Geriye dönüp teknede sıcak sıcak bir ziyafet verdik kendimize. :D[/QUOTE]
Afiyet olsun reisim. Ben de Samsun'da av arkadaşı arıyorum kendime. Daha bulamadım ama yılmış da değilim:eek: |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;334570]Afiyet olsun reisim. Ben de Samsun'da av arkadaşı arıyorum kendime. Daha bulamadım ama yılmış da değilim:eek:[/QUOTE]
Sana Samsundan av arkadaşı bulurum. Ama beni de hesaba katacaksın. iki kişi tutacak üç kişi paylasacak. Ne dersin :D:D:D |
[QUOTE=kulekreis;334571]Sana Samsundan av arkadaşı bulurum. Ama beni de hesaba katacaksın. iki kişi tutacak üç kişi paylasacak. Ne dersin :D:D:D[/QUOTE]
Strafor kutuda yollarım reisim, sen yeter ki İstanbul'da nereye göndereceğimi söyle :D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:58. |