![]() |
Söylediğim nedenden ötürü bilgisayarı kapatmam gerekiyor. Eğer dönmezsem cümleten iyi geceler arkadaşlar.
|
Bülentcım Kahvehanenin ihalesi sende kalmış . Hayırlı olsun. Geçen dönemlerden hep zarar etmişti . Çayı kahveyi içen başkanın hesabına yazdırmış . Abin olarak hatırlatıyorum. hesapları iyi tut. Selamlar
|
Hayırlı akşamlar,
O başkan bu başkan değildir umarım:o |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;316138]Hayırlı akşamlar,
O başkan bu başkan değildir umarım:o[/QUOTE] Sana da hayırlı akşamlar Serkanım. Bu Başkan diye gösterdiğin başkan kimdir. :D |
[QUOTE=kulekreis;316145]Sana da hayırlı akşamlar Serkanım.
Bu Başkan diye gösterdiğin başkan kimdir. :D[/QUOTE] İşin içerisine başkan kelimesi girince kıyısından köşesinden bana dokundurma var gibime geliyorda ondan sordum abim:) Bazı göndermeler net, bazılarıda üstü kapalı oluyorda. Bende üstü kapalı yazayim dediydim:D |
Bizim buralarda müdürün hikayesi meşhurdur...:p:p Sizdede bi başkan hikayesi var, tutturmuş gidiyor... Severiz başkanları...;)
Gününüz aydın, cumanız mübarek olsun dostlar. |
Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı cumalar dilerim
bir haftadır giremedim siteye nette sorun vardı ama buralardayız işte:) |
Günaydın arkadaşlar , Toprak suya doydu salsın sularını ırmaklara göllere, pırıl pırıl sularda yüzsün güzelim balıklar.Yeter bıktık artık su kenarında olalım arkadaşlar. Herkese iyi günler
|
Günaydın dostlar.
|
Günaydın OLTACILARDER :)
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:51. |