![]() |
|
[QUOTE=keşfetmekiçinbak;345585]Süper...
Sevgili Bülent, bu cahil işini anlamayan kesin olur :) kahkaha attım valla...kesin olmuştur. arkadaşlar! aydınlatıcı bir video. Cahil neymiş izleyelim :) [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=CieEnfKutWM[/YOUTUBE][/QUOTE] gece gece iyi geldi izlerken keyiften içim geçmiş 2 böcükle koca geceyi savdım sayende:p, Bu gün cevap yazıyım diye bakarken serkan başkanın mesajını görünce '''' ANADOLU CAHİLLERİNDEN yazınca Başkan olaya burda nokta koymuş ben sonra bişey bulur gülerim :p |
YOK Artık :)
|
[QUOTE=A.Bülent KUTLUCA;345619]Sevgili fırat dünya güzeli kızını yerime öp eşine selamlarımı ilet,:)
ne kimseden bir adım önde nede bir adım geride kalmamak gerek ,yan yana atmak gerek adımları,ne kimseden önce varmak gidilecek yere nede kimseden geç kalmak ;hep omuz omuza yan yana olmak gerek; UZAĞI YAKIN ETMENİN TEK YOLUDUR BU İNSAN YAKIŞAN EN ÖZEL DUYGUDUR BU [COLOR="Red"][/COLOR] [SIZE="7"] PAYLAŞMAK[/SIZE] Çabanı ve hevesini gördükçe bende gurur duyuyorum Fıratım,,:)[/QUOTE] Saygılar sevgiler değerli ağabeyim.Sindire sindire hep birlikte yol almak dileğiyle. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:20. |
|