![]() |
|
Cümleten hayırlı cumalar...:)
|
MALİM 42 KARDEŞİM BİLDİĞİM KADARIYLA ALABALIK SEZONU AÇILDI VE İLK ALABALIK AVIMI ALLAH NASİB EDERSE MNAVGAT YAKINLARINDA YAPACAĞIM 200 KM OLSADA DEĞECEĞİNE İNANIYORUM
|
Sevgili Bekir kendini tanıtırmısın tanışma bölümünden
|
kusura bakmayın
[QUOTE=kulekreis;189285]Sevgili Bekir kendini tanıtırmısın tanışma bölümünden[/QUOTE]
kusuruma bakmayın formda yeniyim kendimi tanıttım :) |
Karaman gödet barajında ALABALIK sezonunu açtık ancak balık yüzeyde kaşığa vurmuyor, derin ve ilerde dip oltasına barajdan tutmuş olduğumuz dere balığını takarsan geliyor buda havaların serin gitmesinden dolayı olsa gerek balık yüzeye çıkmadı. RASTGELE
|
[QUOTE=kamyoncu;192249]Karaman gödet barajında ALABALIK sezonunu açtık ancak balık yüzeyde kaşığa vurmuyor, derin ve ilerde dip oltasına barajdan tutmuş olduğumuz dere balığını takarsan geliyor buda havaların serin gitmesinden dolayı olsa gerek balık yüzeye çıkmadı. RASTGELE[/QUOTE]
abantta balık kastmaster la alıyoruz yanlız sabah erken ve akşam 4 ten sonra vuruyor k.o. wobler. kastmaster veya clio dene mutlaka dediğim saatlerde alırsın balık üste oynamaya başlayıncada ben sitede görüntülerini (fly)diye yayınladım onlarla yakalayabilirsin |
Konyanın Güzel insanları Günaydın hepinize, hayırlı hafta sonları olsun, balıkta olanlara Rastgele misinalarınız sağlam iğneleriniz keskin olsun. İşinin başında olanlara bol kazançlı bir gün, hayırlı müşteriler diliyorum...:)
|
Günaydın Konya hayırlı günler, hayırlı işler...
|
cahit abi teşekkürler seninde günün hayırlı vede berektli geçsin saygılar
|
Günaydın dostlar, hepimize hayırlı cumalar...:)
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:56. |
|