![]() |
|
[QUOTE=erto;315595][URL=http://www.yukleoltaci.com/view.php?filename=295_12(2)[1].jpg][img]http://www.yukleoltaci.com/images/2010/mayis21/295_12(2)[1].jpg[/img][/URL]
STRIKE-PRO JG 005C SUNİ BALIK 4,5 CM CYBER VİBE bende bundan almayı düşünüyom[/QUOTE] erol abi bende alacağım bundan, doğru yoldayım galiba:D. |
[QUOTE=gökhan;315622]erol abi bende alacağım bundan, doğru yoldayım galiba:D.[/QUOTE]
evet, renge baksana boyasını bulsam tüm kaşıklarımı boyarım. |
[QUOTE=erto;315623]evet, renge baksana boyasını bulsam tüm kaşıklarımı boyarım.[/QUOTE]
Bende vardı bu renk boyadan. Bulabilirsem sana marka ve renk kodunu vereyim. Geçen yaz epey kaşık boyamıştım :D |
[QUOTE=Necat ÇETİNCEVİZ;315618]Bülent kardeşim bunlar oynar başlıklı tip galiba :D Belki hatırlarsınız bir ara şu Tv.de reklamı çıkan çok parçalı bir silikon balık seti vardı. B...M.... diye bir markaydı. Onu kullanıpta test edebilen arkadaşımız varsa ve değerlendirmesini yazarsa sevinirim.[/QUOTE]
Evet Necat Ağabeyim her yeri oymuyor bunların...:D:D |
[QUOTE=Bülent YILMAZ;315640]Evet Necat Ağabeyim her yeri oymuyor bunların...:D:D[/QUOTE]
Bu tip ürünlerin sudaki aksiyonlarını gösteren videolar var. Gerçek balık gibi hareketler yapıyorlar. Marifet sahtedemi yoksa onu kullanmayı bilen arkadaşların yeteneğindemi emin değilim :D |
[QUOTE=Necat ÇETİNCEVİZ;315641]Bu tip ürünlerin sudaki aksiyonlarını gösteren videolar var. Gerçek balık gibi hareketler yapıyorlar. Marifet sahtedemi yoksa onu kullanmayı bilen arkadaşların yeteneğindemi emin değilim :D[/QUOTE]
Necet ağabey bu boyalıdan benden istiyorum.... Başka sehteleride bu renkten boyasak etkili olurmu acep..:rolleyes: Valla bu turna işi başka bir iş..Çok düşünmek lazım çooook... Az önce canınız özenmesin portakal yiyordum.. Kabuğunu kurutsam sahte olarak kullansam olurmu acep diye düşündüm..:rolleyes: Ne dersiniz bu işe.?? |
[QUOTE=mehteran;315643]Necet ağabey bu boyalıdan benden istiyorum.... Başka sehteleride bu renkten boyasak etkili olurmu acep..:rolleyes: Valla bu turna işi başka bir iş..Çok düşünmek lazım çooook... Az önce canınız özenmesin portakal yiyordum.. Kabuğunu kurutsam sahte olarak kullansam olurmu acep diye düşündüm..:rolleyes: Ne dersiniz bu işe.??[/QUOTE]
Bu renk boyayı (biraz daha yeşile kaçıyor) Bizim apartmanın park yerini kapatan araçları engellemek için yola diktiğim direklerde kullanmıştım :D Elimde biraz kalmıştı. Bi kaşık boyadım rengi hoşuma gitti cıyak cıyak bağırıyor :D Şimdi kaşıkların % 90'ı bu rengi aldı :D Bizim işyerinde aliminyum plakalar var arada birde onlardan şekil verip boyuyorum. Boyanın üstüne vernikten önce birazda sim dökünce parlaklığıda güzel oluyor. Boya arkasındanda verniği atınca suyada dayanıklı oluyor :D Sahteler içinde aklımdan geçmedi değil ama henüz denemedim. Silikonlarda sakın kullanma vıcık vıcık oluyorlar ve aylarca sonra bile o yapışkanlıkları gitmiyor :D:D |
[QUOTE=Necat ÇETİNCEVİZ;315646]Bu renk boyayı (biraz daha sarıya kaçıyor) Bizim apartmanın park yerini kapatan araçları engellemek için yola diktiğim direklerde kullanmıştım :D Elimde biraz kalmıştı. Bi kaşık boyadım rengi hoşuma gitti cıyak cıyak bağırıyor :D Şimdi kaşıkların % 90'ı bu rengi aldı :D Bizim işyerinde aliminyum plakalar var arada birde onlardan şekil verip boyuyorum. Boyanın üstüne vernikten önce birazda sim dökünce parlaklığıda güzel oluyor.
Boya arkasındanda verniği atınca suyada dayanıklı oluyor :D Sahteler içinde aklımdan geçmedi değil ama henüz denemedim. Silikonlarda sakın kullanma vıcık vıcık oluyorlar ve aylarca sonra bile o yapışkanlıkları gitmiyor :D:D[/QUOTE] Tamam abi boya işini ben yapmayacağım... Ama senden o işyerinde yaptığın metallerden istiyorum. Nasip olursa turna şenliğinde alırım..:rolleyes: İsteyenin bi yüzü vermeyinin iki yüzü kara..:p Abi bu portal işine nasıl bakıyorsun.??? |
Sen istediğin büyüklüğü söyle ben hazırlayayım sana. Portakal kabuğu hem çok hafif kalır hemde dayanıksız olur ayrıca rengide solar sanırım. Sen en iyisi yemeye devam et bi kaç kabuğuda sakla deneriz şenlikte :D Boya işi kolay spray boya zaten. Ben sana boyayıveririm sorun değil :D
|
[QUOTE=Necat ÇETİNCEVİZ;315651]Sen istediğin büyüklüğü söyle ben hazırlayayım sana. Portakal kabuğu hem çok hafif kalır hemde dayanıksız olur ayrıca rengide solar sanırım. Sen en iyisi yemeye devam et bi kaç kabuğuda sakla deneriz şenlikte :D Boya işi kolay spray boya zaten. Ben sana boyayıveririm sorun değil :D[/QUOTE]
Yahu abi ben ne anlarım turndan zurnadan, büyüklüğünü sen bilirsin artık... Seninki kaç santim olsun diye sorma bana.:D Ne verirlerse onu atarız..... İlk turna organizsazyonunda yemek kaşığı gibi birşey takmışlardı bizim sopaya, zaten anlamıyoruz, ömrümüzde hiç turna görmemişiz, koca sazan sopasıyla at çek yapa yapa kollarımız durmuştu, sonra zamanla yavaş yavaş alıştık turna işene.. Yani abim, lafın özü biz anlamayız turnadan.... ;) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:24. |
|