![]() |
Bende herkese günaydınlar diyorum,
Gününüz aydın kazancınız bol olsun arkadaşlar. |
[QUOTE=Kamil Metin;334957]selamunaleyküm arkadaşlar günaydın,
işleriniz hayırlı kazancınız bol ve bereketli olsun. ha bu arada başkanı gören varmı arkadaşlar ,[/QUOTE] [QUOTE=erhan canatan;334959]Günaydın Kamil sanada hayırlı kazançlar, Günaydın arkadaşlar. Başkan artık ufak tefek işlerle uğraşmıyor galiba bende ondan bir iz bulamadım hayırlısı olsun bakalım vardır bir bildiği diyelim.,[/QUOTE] Herkese hayırlı günler. Malum ay sonu abilerim. Aradığınız başkana şu an ulaşılamyor :D |
[QUOTE=erhan canatan;334959]Günaydın Kamil sanada hayırlı kazançlar, Günaydın arkadaşlar. Başkan artık ufak tefek işlerle uğraşmıyor galiba bende ondan bir iz bulamadım hayırlısı olsun bakalım vardır bir bildiği diyelim.,[/QUOTE]
sağolasın erhan abi, nasılsın abi ev işini halledebildinmi bari, [QUOTE=A.Engin Çelebi;334966]Herkese hayırlı günler. Malum ay sonu abilerim. Aradığınız başkana şu an ulaşılamyor :D[/QUOTE] engin başkan ne kadar yoğun olursa olsun enazından bir selam verirdi eskiden. |
Yok kamilcim olduğu gibi duruyor
|
Hayırlı geceler.
|
Hayırlı geceleeerrr... :)
|
herkese hayırlı geceler... Hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun...
|
Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı işlerdilerim cumanız mübarek olsun allah bütün dua ve ibadetlerinizi kabul etsin inşallah :):)
|
selamunaleyküm dostlar herkese günaydın,
cumanız mübarek olsun, ALLAH,ın rahmeti, cumanın hayrı bereketi ve feyz'i üzerinize olsun. |
Herkese hayırlı cumalar ve kazançlar,gününüz aydın olsun...
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:40. |