![]() |
Hepinize gelsin. [B]İYİ AKŞAMLAR,İYİ HAFTALAR[/B]:):):)
|
[QUOTE=cebeci19;347619]iyi akşamlar mesut bey nasılsınız[/QUOTE]
teşekkür ederim murat cım sen nasılsın :) |
Cumleten selamunaleykum.
|
Mutlu hafta sonları dilerim herkese.
|
Hayırlı günler dostlar.
|
Hayırlı günler ...
|
Cumleten selamunaleykum.
|
Güne saat 07.30 da başlayıp 09.00 itibariyle uykuya yenilmem, ilk uyandığımda güneşli bir gün ikincisinde ise bulutlu bir hava feleğimi şaşırttı.
Neyse herkese güzel bir pazar günü dilerim. |
Herkese hayirli geceler.
|
Hayırlı günler, cümleten kolay gelsin dostlar.
|
Mutlu haftalar dilerim.
|
Cumleten selamunaleykum.
|
""
|
Günaydın değerli arkadaşlar.
Reisim de tırnak kontrolü yapmış gece kimse selamını almayınca :D:D:D |
[QUOTE=kulekreis;347680]Cumleten selamunaleykum.[/QUOTE]
[QUOTE=A.Engin Çelebi;347699]Günaydın değerli arkadaşlar. Resim de tırnak kontrolü yapmış gece kimse selamını almayınca :D:D:D[/QUOTE] Hayırlı günler dostlar. |
herkese hayırlı günler arkadaşlar.
|
Sanada kamil abi yüzünüzü gördük dahada iyi olduk özlemiştik...İyigeceler oltacılar ailesi..
|
Herkese hayirli geceler.
|
[QUOTE=kulekreis;347724]Herkese hayirli geceler.[/QUOTE]
Hayırlı geceler Reisim. İyisin inşallah? |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;347725]Hayırlı geceler Reisim.
İyisin inşallah?[/QUOTE] Tesekkur ederim Serkan*im. Sana da hayirli geceler. Iyiyim sukurler olsun. |
[QUOTE=kulekreis;347727]Tesekkur ederim Serkan*im. Sana da hayirli geceler. Iyiyim sukurler olsun.[/QUOTE]
Allah iyilik versin Reisim. Kendinize iyi bakın, hayırlı geceler. |
Candost sanada hüseyin abi sanada iyigeceler nasılsın hüseyin abi iyisindir..
|
[QUOTE=Musa ERCİYAS;347730]Candost sanada hüseyin abi sanada iyigeceler nasılsın hüseyin abi iyisindir..[/QUOTE]
Ben tumuyorum candost. Bence sende tum:D Haydi tekrardan hayırlı geceler. |
Seni yoruyoruz candost hemen tum ve dinlen :)
|
[QUOTE=Musa ERCİYAS;347730]Candost sanada hüseyin abi sanada iyigeceler nasılsın hüseyin abi iyisindir..[/QUOTE]
EyvaAllah Musa*cim. Sana da iyi geceler. iyiyim sukurler olsun. |
Gününüz aydın, cumanız mübarek olsun.
|
Hayırlı günler dostlar.
|
Günaydın, hayırlı işler...
|
Sevgili Arkadaşlarım Pazar günü Muhtar Seçimine girdiğim Kusunlar Mahallesinde 23 Mart Pazar günü Konvoy düzenleyeceğiz Saat: 13'de katılmak isteyen arkadaşlarımı bekliyorum saygılarımla.
MUSTAFA KÖŞKEROĞLU |
19 Martta Yücel' le ikimiz konvoy yaparken kimse bizim konvoya katılmadıydı:cool:
Arabam yok... Oralarda da dağ, bayır, tarla çok. Ben yine Yücel' imin motoruna biner krosuma bakarım:D Cümleten hayırlı geceler... |
[QUOTE=KÖŞKEROĞLU;347760]Sevgili Arkadaşlarım Pazar günü Muhtar Seçimine girdiğim Kusunlar Mahallesinde 23 Mart Pazar günü Konvoy düzenleyeceğiz Saat: 13'de katılmak isteyen arkadaşlarımı bekliyorum saygılarımla.
MUSTAFA KÖŞKEROĞLU[/QUOTE] Cümleten iyi akşamlar. Ben Cumartesi akşamı Kırşehir-Mucur'a gideceğim. Pazar günü bağ bahçe işleri var. Kısacası [B][SIZE="4"]IRGATLIK[/SIZE][/B] yapacağım. Köşkeroğlu başarılar dilerim. Arkadaşlar Köşkeroğlu'na yardımcı olursunuz artık. Ben fidanları dikerken sizleri anarım. |
Cumleten selamunaleykum.
|
[QUOTE=kulekreis;347764]Cumleten selamunaleykum.[/QUOTE]
Aleykümselam Reisim. Bülent abi sende bir gece erkenden yat Allah' ını seven:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;347765]Aleykümselam Reisim.
Bülent abi sende bir gece erkenden yat Allah' ını seven:)[/QUOTE] Bugun kogus nobeti sende galiba Serkan*im. :D:D Yat demekle uyu demek farkli bir anlam . Erken yatinca uyunmuyor baskanim.:p |
Hayırlı günler dostlar...
|
İyi geceler dostlar...
|
Geceniz güzel olsun.
|
Günaydın, bol kazançlı hayırlı haftalar.
|
Günaydın Dostlar
|
Gününüz aydın olsun.
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:36. |