![]() |
[QUOTE=musa66;44540]mustafa gitme ne ayıbı be daha karpuz kescezzzz:D:D[/QUOTE]
sen karpuzu gitte cam da kes :D:D:D:D:D |
[QUOTE=WEST;44542]6 bi kelebek daha var :D:D:D[/QUOTE]
La kelebek değil at sineği o :D |
[QUOTE=WEST;44544]iyi geceler kaptan[/QUOTE]
Ya git haydi yat İki saattir iyi geceler diye diye bir hal oldun... Musa geliyormusun? Seni ararlarmı C.Tesi-Pazar? |
[QUOTE=m_master;44538]Ne demek musa davet edilince geleceksen zor , çok beklersin dimedi deme ( cam işi noldu :D )[/QUOTE]
şinasi abi sözüm sana diill ben herzaman gelirim anlayan anlar ne canııı:D:D |
[QUOTE=m_master;44546]La kelebek değil at sineği o :D[/QUOTE]
:D:D:D:D:D duymasın zaten beyin yorgunu olmuş bu gece camda işi çözene kadarda zaten yanar offfffffff offfffffffffff musa abi |
[QUOTE=WEST;44545]sen karpuzu gitte cam da kes :D:D:D:D:D[/QUOTE]
west sen kesmişsin galibaaa naberrr:D:Dserkan ben herzaman gelirim yaaaaramazlar:D |
[QUOTE=musa66;44549]şinasi abi sözüm sana diill ben herzaman gelirim anlayan anlar ne canııı:D:D[/QUOTE]
Musa kardeşim hepimiz kardeşiz az yırtık olacan kendini davet ettirecen yada çökecen tepesine :) |
[QUOTE=WEST;44550]:D:D:D:D:D duymasın zaten beyin yorgunu olmuş bu gece camda
işi çözene kadarda zaten yanar offfffffff offfffffffffff musa abi[/QUOTE] Biri sabaha kadar şunu banlasın Ya bu sitenin sinali falan yokmu Konuya modları çekecek? Git haydi yat zıbarmayasıca:D:D:D |
[QUOTE=GECEKONDU06;44554]Biri sabaha kadar şunu banlasın
Ya bu sitenin sinali falan yokmu Konuya modları çekecek? Git haydi yat zıbarmayasıca:D:D:D[/QUOTE] İki kanka arada kalmaktan korkuyorsunuz ne zaman ikiniz yakalansanız başınıza iş geliyor değilmi şinasi abiiiiiiiiiiii :D:D:D:DD: |
Güzel kardeşlerim bende kaçar giderim vakit epey oldu daha camda randevum var :D.
Size iyi geceler |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:40. |