![]() |
Cümleten selamunaleyküm.
|
Hayırlı geceler...
|
[QUOTE=Hakkı Sadık AKBULUT;336586]Nasılsın Gürkan abi Kütahya nasıl? Turnaya ne zaman gideceksiniz?[/QUOTE]
Kütahyayı sorma be abim, Adı üstünde KÖTÜNAHİYE :p Yokki turna avlağımız kaşık atmak içen hayli mesafe katetmek gerekiyor, en kısa zamanda mini bi org yaparız herhalde.. [QUOTE=A.Engin Çelebi;336588]Yok abi buralardayız merak etme sen:) Birkaç densiz vardı da haddini bildirdim Youtube'da ;) Sağol abi.[/QUOTE] Yardım isteseydin evelAllah kalkanı alır gelirdim hemen.;) [QUOTE=Sefa AYKENAR;336590]Sohbet almış başını gidiyor, günaydın Dostlar[/QUOTE] Sabahtan sabaha girersen sohbetlere katılamazsın tabiii, :(:( Benimde senden farkım yok yani.. Fırsat bulsam hiç kalmayacam sohbetten ama, ne yazıkki bazen soluğu başka yerlerden alıyorum...:p [QUOTE=kulekreis;336611]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE] Biraz roterli oldu ama Alaykümselam Reisim.. [QUOTE=Yücel Canvar;336613]Hayırlı geceler...[/QUOTE] Hayırdır yücel nöbetçimisin yoksa.. Sanada iyi geceler... |
Selamun aleyküm. Hayırlı sabahlar cumanız mübarek olsun oltacılarder ailesi.
|
Hayırlı cumalar arkadaşlar.
|
selamınaleykum hayırlı cumalar
|
[QUOTE=mehteran;336614]Kütahyayı sorma be abim, Adı üstünde KÖTÜNAHİYE :p Yokki turna avlağımız kaşık atmak içen hayli mesafe katetmek gerekiyor, en kısa zamanda mini bi org yaparız herhalde..
atla gel abicim ankaraya istediğn turna olsun |
Cümleten selamunaleyküm.
|
[QUOTE=erto;336629][QUOTE=mehteran;336614]Kütahyayı sorma be abim, Adı üstünde KÖTÜNAHİYE :p Yokki turna avlağımız kaşık atmak içen hayli mesafe katetmek gerekiyor, en kısa zamanda mini bi org yaparız herhalde..
atla gel abicim ankaraya istediğn turna olsun[/QUOTE] Yüzünüzü unutmamak için aradada olsa geliyorumya o bana yetiyor, Turna bahane bizde..Maksat gönül güzelliği olsun.. Güzel teklifin için teşekkür ederim kardeşim. |
selamınaleykum hayırlı sabahlar
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:42. |