![]() |
selamlar mıllet izne geldim ikigün oldu , turna acıldıya :} gece gidiyoommmmmmmmmm hehehe yarın resimler gelir
|
Herkese hayırlı geceler.
|
ooo huseyın baba selamlar abi nasılsın
|
[QUOTE=kulekreis;336658]Herkese hayırlı geceler.[/QUOTE]
Sizede hayırlı geceler... Şaşırma sakına, ben forumun bu bölümünü aslında çok severdim de bazı sebepler nedeniyle yazmıyordum bildiğiniz üzere efendim:) |
[QUOTE=balıkbaba;336653]selamlar mıllet izne geldim ikigün oldu , turna acıldıya :} gece gidiyoommmmmmmmmm hehehe yarın resimler gelir[/QUOTE]
[QUOTE=balıkbaba;336659]ooo huseyın baba selamlar abi nasılsın[/QUOTE] Ooooooooooooooooo... Hatta bir daha ooooooooooooooooooooo... Yüzünüzü hatta iki çift selamınızı gören cennetlik beyfendi:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;336661]Ooooooooooooooooo...
Hatta bir daha ooooooooooooooooooooo... Yüzünüzü hatta iki çift selamınızı gören cennetlik beyfendi:)[/QUOTE] haklısın ağa özür diliyorum libyada idim net bulmak oldukca zordu orda artık burdayım bolbol görüşürüz inş :D |
serkan abi saat üçte hareket var nasip olursa turna ve alaya gidiyorum,özledim be abi su kenarını çocuklar baba daha yeni geldin dur biraz desede yok kaptan ille gidecem oraya,
|
[QUOTE=balıkbaba;336664]serkan abi saat üçte hareket var nasip olursa turna ve alaya gidiyorum,özledim be abi su kenarını çocuklar baba daha yeni geldin dur biraz desede yok kaptan ille gidecem oraya,[/QUOTE]
Rastgele usta, rastgele. Gönlü güzel insan... Aman çocuklarıda es geçme. Kayseri' de KOB-DER olduğu sürece artık balık bitecek korkusu yok Allah' a şükür:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;336665]Rastgele usta, rastgele.
Gönlü güzel insan... Aman çocuklarıda es geçme. Kayseri' de KOB-DER olduğu sürece artık balık bitecek korkusu yok Allah' a şükür:)[/QUOTE] yok abi esgeçmem , evet kob der var inşallah hep olur bilyorsun yıllardır benim hayalimdi örgütlenmek, bundan sonra inanıyorumki herşey farklı olacak,maşallah bizim başkanda calışkan adamcagız bir dakika durmuyor sürekli calışıyor valla hakkı çok allah razı olsun |
[QUOTE=balıkbaba;336666]yok abi esgeçmem , evet kob der var inşallah hep olur bilyorsun yıllardır benim hayalimdi örgütlenmek, bundan sonra inanıyorumki herşey farklı olacak,maşallah bizim başkanda calışkan adamcagız bir dakika durmuyor sürekli calışıyor valla hakkı çok allah razı olsun[/QUOTE]
Tek kişilik ekip senin yokluğunda oldu kocaman bir ordu. Bak bakalım bu linki açtığın günü hatırlayacakmısın? 3,5 sene önce:) (Konudaki ilk on-onbeş mesajı okumanı tavsiye ederim.) [url]http://www.oltacilar.com/kayseri-ve-cevresi-organizasyon-tartisma-platformu-1-t4387.html[/url] Senden sonra Nizamettin isminde çok değerli bir abimiz geldi aramıza ve aşağıdaki cümlelerle başlayan bilgi alış verişi nihayetinde KOB-DER' in varolmasına büyük etki etti;) [url]http://www.oltacilar.com/kayseri-den-merhaba-t10578.html[/url] |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:28. |