![]() |
[QUOTE=mehteran;337129]Hakkı sanki biz mangal yapıyoruz burda, beni niye saymıyorsunki, biz herzaman böğleyiz.[/QUOTE]
Gürkan abi kusuruma bakma artık uykusuzluk başıma vurdu heralde gözler şaşı bakıyor :) |
[QUOTE=Hakkı Sadık AKBULUT;337130]Gürkan abi kusuruma bakma artık uykusuzluk başıma vurdu heralde gözler şaşı bakıyor :)[/QUOTE]
De git yat ozaman be kardeşim, biri iki olarak görürsün yoksa...:p Allah sanada kolaylık versin inşallah... |
[QUOTE=mehteran;337131]De git yat ozaman be kardeşim, biri iki olarak görürsün yoksa...:p Allah sanada kolaylık versin inşallah...[/QUOTE]
Abi zaten normal zamanda ben 1 ssat sonra uyanıp işe gidiyorum :) yatsamda fayda etmez :) bugün böyle geçecek Sağol abi Allah hepimize kolaylık versin |
Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı işler dilerim allah işinizi gücünüzü ras getirsin :)
|
[QUOTE=kartal0943;337134]Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı işler dilerim allah işinizi gücünüzü ras getirsin :)[/QUOTE]
Sağol abe. Seninde inşallah... |
[QUOTE=Hakkı Sadık AKBULUT;337127]Serkan abi aynı kaderi paylaşıyoruz :)[/QUOTE]
Çalış çalış nereye kadar :) [QUOTE=mehteran;337128]Allah kolaylık versin.... Yakın olsaydım neskafe yapıverirdim şimdi sana..[/QUOTE] Allah razı olsun abim :) [QUOTE=kartal0943;337134]Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı işler dilerim allah işinizi gücünüzü ras getirsin :)[/QUOTE] Günaydın abi, sana da hayırlı işler. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;337136]Çalış çalış nereye kadar :)[/QUOTE]
Bilmiyorum abi bakalım göreceğiz nereye kadar olacağını şimdide işe geldim. Herkese hayırlı günler hayırlı işler |
Nöbeti devredeyim artık.. Birazda yollarda ne var ne yok oralara bakayım, servis saatim geldi... Herkese hayırlı işler diliyorum...
|
selamunaleyküm herkese günaydın hayırlı işler.
|
Herkese günaydın.
[QUOTE=Hakkı Sadık AKBULUT;337130]gözler şaşı bakıyor :)[/QUOTE] Abi çok iyi bilirim ben o durumu :D [QUOTE=Kamil Metin;337139]selamunaleyküm herkese günaydın hayırlı işler.[/QUOTE] Aleykümselam Kamil abi. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:38. |