![]() |
İyi Akşamlar Antalya.
|
[QUOTE=gndyavuz;45044]merabalar herkese iyi akşamlar
Antalya team misafirler burda ev sahiblerinden kimse yok :) neyse ben geldim[/QUOTE] yavuz abi nerde antalyalı dostlar nasılsın abi balık varmı oralarda:D |
[QUOTE=musa66;45051]yavuz abi nerde antalyalı dostlar nasılsın abi balık varmı oralarda:D[/QUOTE]
Hafta sonu canlı canlı haberleri vercez :D:D:D:D hafta sonu misafirlerimiz varya :p balık raporu görüntülü olarak verilecek, bizi izlemeye devam edin :D:D:D:D:D |
[QUOTE=gndyavuz;45061]Hafta sonu canlı canlı haberleri vercez :D:D:D:D
hafta sonu misafirlerimiz varya :p balık raporu görüntülü olarak verilecek, bizi izlemeye devam edin :D:D:D:D:D[/QUOTE] peki yavuz abi zeki mürende bizi görecek miii:D:Dbende çıkacakmıyım:D |
[QUOTE=musa66;45064]peki yavuz abi zeki mürende bizi görecek miii:D:Dbende çıkacakmıyım:D[/QUOTE]
Rahmetliyi hürmetle anıyorum, o meçul de Bu Antalya org ve buluşmalarını birçok yerden izlediklerini biliyorum çünki, Birçok sitelerin Antalya üyelerini bir araya getiremedikleri ve hatta çoğunda üyesi bile bulunmamakta, bu da olayın ilginç yanı :eek: senin çıkacağın kesin gibi gözüküyo :D:D:D:D:D |
iyi akşamlar
|
[QUOTE=gndyavuz;45071]Rahmetliyi hürmetle anıyorum, o meçul de
Bu Antalya org ve buluşmalarını birçok yerden izlediklerini biliyorum çünki, Birçok sitelerin Antalya üyelerini bir araya getiremedikleri ve hatta çoğunda üyesi bile bulunmamakta, bu da olayın ilginç yanı :eek: senin çıkacağın kesin gibi gözüküyo :D:D:D:D:D[/QUOTE] yavuz abi yorumların için teşekkürler biraz gülelim istedim bi kusur olduysa affola:D:D |
[QUOTE=WEST;45074]iyi akşamlar[/QUOTE]
mustafam gelmiş sefalar getirmiş nasılsın dost:D |
[QUOTE=musa66;45077]mustafam gelmiş sefalar getirmiş nasılsın dost:D[/QUOTE]
hoşbulduk nasılsınız ne yapıyorsunuz bakalım |
selamlar hoşgeldiniz :)
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:09. |