![]() |
|
Sanada iyi günler candost..:D
Tüm oltacılar ailesi sizede hayırlı günler..:) |
Geceniz güzel olsun.
|
[QUOTE=A.Engin Çelebi;348492]Geceniz güzel olsun.[/QUOTE]
Oooo hadi kalk da işe gidelim.:D Gününüz aydın olsun. |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;348495]Oooo hadi kalk da işe gidelim.:D
Gününüz aydın olsun.[/QUOTE] Herkese günaydın hayırlı günler hayırlı işler. |
[QUOTE=İbrahim YILDIZ;348496]Herkese günaydın hayırlı günler hayırlı işler.[/QUOTE]
[QUOTE=A.Engin Çelebi;348495]Oooo hadi kalk da işe gidelim.:D Gününüz aydın olsun.[/QUOTE] Günaydın oltacı dostlar |
selamınaleykum hayırlı günler
|
merhabalar güzel insanlar
|
[QUOTE=ankaralı_ferhat;348508]merhabalar güzel insanlar[/QUOTE]
Ferhat uzun zamandır yoktun seni yakalayınca sormak lazım. Banka işlerinden fırsat bulup yarışmaya geleceksin değil mi :) Herkese hayırlı akşamlar. |
Cümleten selamunaleyküm.
|
Gününüz aydın olsun.
Koyunların yanına gidiyorum bu sabah. Kan almaya :D |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;348573]Gününüz aydın olsun.
Koyunların yanına gidiyorum bu sabah. Kan almaya :D[/QUOTE] selamınaleykum hayırlı sabahlar |
Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;348575]Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar.[/QUOTE]
İNŞALLAAAAH.. |
[QUOTE=mehteran;348590]İNŞALLAAAAH..[/QUOTE]
Mehteran efendi yüzünü gören, selamını okuyan cennetlik. Günde bir değil iki defa selam verirsen aradaki açığı ancak kapatırsın haberin ola:D |
[QUOTE=mehteran;348590]İNŞALLAAAAH..[/QUOTE]
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;348593]Mehteran efendi yüzünü gören, selamını okuyan cennetlik. Günde bir değil iki defa selam verirsen aradaki açığı ancak kapatırsın haberin ola:D[/QUOTE] Ya da değerli büyüğüm gibi gecenin sıfır sıfır bilmem kaçında selam vereceksin ki hem önceki günü hemde sonraki günü kurtarasın canım abim:D |
Hayırlı akşamlar oltacılar.
|
Sanada sinan kardeşim nasılsın özlettin kendini..:):D
Tüm oltacılara iyiakşamlar...:) |
Hayırlı geceler olsun.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;348594]Ya da değerli büyüğüm gibi gecenin sıfır sıfır bilmem kaçında selam vereceksin ki hem önceki günü hemde sonraki günü kurtarasın canım abim:D[/QUOTE]
Tamamdır sayın başkan.....Ammaaaaaaaaaa, geçmişe bakarsan gün içinde sürekli nöbet tuttugum günlerde olmuştur, onrla ortalamasını bulsak diyorum..... İşler yogun, inşaat var bi taraftan, akşamları ek işe gidiyorum bi taraftan....Baktımmki bi solukluk fırsat var, hemen siteyi takibe geçiyorum, selamsızda olmaz hani... GÜNÜNÜZ AYDIN..CUMANIZ MÜBAREK OLSUN..... |
Tum dostlara Dubai aksamlarindan sicak selamlar.
|
Gününüz aydın olsun. Güzel bir hafta sonu dilerim.
|
[QUOTE=mehteran;348628]Tamamdır sayın başkan.....Ammaaaaaaaaaa, geçmişe bakarsan gün içinde sürekli nöbet tuttugum günlerde olmuştur, onrla ortalamasını bulsak diyorum..... İşler yogun, inşaat var bi taraftan, akşamları ek işe gidiyorum bi taraftan....Baktımmki bi solukluk fırsat var, hemen siteyi takibe geçiyorum, selamsızda olmaz hani...
GÜNÜNÜZ AYDIN..CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.....[/QUOTE] [QUOTE=kulekreis;348645]Tum dostlara Dubai aksamlarindan sicak selamlar.[/QUOTE] [QUOTE=A.Engin Çelebi;348651]Gününüz aydın olsun. Güzel bir hafta sonu dilerim.[/QUOTE] Hayırlı günler abiler, kardeşler. Gününüz aydın, neşeniz daim olsun. Gürkan abim bekliyoruz 24-25 Mayısta. |
Cumleten selamunaleykum.
|
Cûmleten iyi akşamlar:)
|
[QUOTE=DOLFIN06;348673]Cûmleten iyi akşamlar:)[/QUOTE]
İyi akşamlar sayın abim. Nasılsın |
Çakma telefondan yazmaya çalışıyorum:mad:
Kusura bakmayın. Hakkı teşekkür ederim:) |
Cumleten hayirli geceler
|
Günaydın Dostlar
|
Güzel bir hafta dilerim, günaydın.
|
selamınaleykum hayırlı günler
|
Tüm dostlara ve oltacılara iyi akşamlar nasılsınız dostlar..:)
|
[QUOTE=Musa ERCİYAS;348700]Tüm dostlara ve oltacılara iyi akşamlar nasılsınız dostlar..:)[/QUOTE]
Ben iyiyim abicim. Seni sormalı ne yaptın hafta sonu? |
Hayırlı akşamlar dostlar.
|
Ve bir gün daha yaklaşırız yarışmaya. :)
Haydi hayırlı geceler olsun. |
Hayırlı geceler dostlar
|
[QUOTE=mesut koçak;348721]Hayırlı geceler dostlar[/QUOTE]
Hayırlı geceler mesut abi. ayrıca güzel mesajın içinde teşekkür ederim.:) |
Herkese hayırlı geceler...
|
selamınaleykum hayırlı sabahlar
|
Günaydın dostlar
|
gününüz güzel olsun dostlar