![]() |
selamınaleykum hayırlı hafta sonları
|
[QUOTE=erto;339041]selamınaleykum hayırlı hafta sonları[/QUOTE]
Aleykümselam Erol, sana da hayırlı hafta sonları. |
[QUOTE=kulekreis;339034]Cümleten selamunaleyküm. Şenliğiniz çok güzel olur inşaAllah.[/QUOTE]
Hüseyin abi harika şenlik oldu yagış ve hava şartları bile bizden yanaydı..:) Tüm oltacı dostlara selam olsun.. |
[QUOTE][/QUOTE][QUOTE=Musa ERCİYAS;339062]Hüseyin abi harika şenlik oldu yagış ve hava şartları bile bizden yanaydı..:)
Tüm oltacı dostlara selam olsun..[/QUOTE] Adiniza sevindim Musa*cim. nice gozel orglar sizlerin olsun. |
Günaydın dostlar... Dinlenenler varsa yiyip içtikleri onların olsunda biraz anlatın bakalım fotolarla...;)
|
selamınaleykum hayırlı akşamlar.bekliyoruz fotoları.
|
[QUOTE=mehteran;339089]Günaydın dostlar... Dinlenenler varsa yiyip içtikleri onların olsunda biraz anlatın bakalım fotolarla...;)[/QUOTE]
gürkan abim bekledim dört gözle . |
[QUOTE=kulekreis;339078]Adiniza sevindim Musa*cim. nice gozel orglar sizlerin olsun.[/QUOTE]
Hüseyin abi sagol hep birlikte nice güzel orglara olta sallamak dilegiyle....:) Fotolar gelecek biraz sabır.. |
herkese hayirli geceler.
|
[QUOTE=erto;339106]gürkan abim bekledim dört gözle .[/QUOTE]
Sorma Erol kardeşim, zaman ve imkanlar el vermedi bu sefer.... GÖKÇENİ göndermiştik, oda Cenaze nedeniyle elinde olmayan sebeplerden dolayı cumartesi sabah geri dönmüş.... Velhasıl busene nasip değilmiş, yeniye inşallah.... |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:03. |