Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Sohbet ve Tanışma Odası (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Konular Harici 12 (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=10347)

A.Engin Çelebi 28.06.13 20:54

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Balığa gidenlere Rastgele.

Başkan dosta düşmana karşı değil kendin için tut. Bugün zaten madara olduk Volkan'a. Adam bildiğin gösteri yaptı Göksu'da.

kulekreis 28.06.13 21:43

Cumleten selamunaleykum.

M.Serkan İNANÇ 28.06.13 23:06

[QUOTE=A.Engin Çelebi;339713]Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Balığa gidenlere Rastgele.

Başkan dosta düşmana karşı değil kendin için tut. Bugün zaten madara olduk Volkan'a. Adam bildiğin gösteri yaptı Göksu'da.[/QUOTE]

[QUOTE=kulekreis;339716]Cumleten selamunaleykum.[/QUOTE]

Cümleten hayırlı geceler.
Görelim Engin kareleri:) KOİ mi tuttu Volkan. Yoksa PACU mu:D

kulekreis 29.06.13 23:41

Herkese hayirli geceler.

SERDAR SARIKAYA 01.07.13 07:02

Selamun aleyküm. Hayırlı sabahlar herkese.

ankaralı_ferhat 01.07.13 08:26

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;339720]Cümleten hayırlı geceler.
Görelim Engin kareleri:) KOİ mi tuttu Volkan. Yoksa PACU mu :) desene engin gösteriyi kaçırdık :)

TK Kadir AKAR 01.07.13 09:59

Selam dostlar.....

gökhan 01.07.13 21:00

İyi akşamlar arkadaşlar ben tatilde olduğum için çok siteye giremedim.
Tatile çıkarken bir av bayiden malzeme alıyordum laf lafı açtı kurtboğazına geldi o arkadaş bana sadece levreklerin yiyeceği bir zehirli yemle orada (kurtboğazında) levrekle mücadele başladı dedi, artık oltaya gelen yokmuş çoğu öldürülmüş. İl dışında oldığum için merak ettim varmı aslı astarı biliyormusunuz? ayrıca bu kanuni mi kanuni değilmi? dsi mi yaptı dedi tam aklımda değil bilginize.

kulekreis 01.07.13 23:10

[QUOTE=gökhan;339753]İyi akşamlar arkadaşlar ben tatilde olduğum için çok siteye giremedim.
Tatile çıkarken bir av bayiden malzeme alıyordum laf lafı açtı kurtboğazına geldi o arkadaş bana sadece levreklerin yiyeceği bir zehirli yemle orada (kurtboğazında) levrekle mücadele başladı dedi, artık oltaya gelen yokmuş çoğu öldürülmüş. İl dışında oldığum için merak ettim varmı aslı astarı biliyormusunuz? ayrıca bu kanuni mi kanuni değilmi? dsi mi yaptı dedi tam aklımda değil bilginize.[/QUOTE]

Herkese hayirli geceler.

Gokhancim once hayirli tatiller diliyorum. Yukarida bahsettigin konu bana biraz yavan geldi,
ne tur yem yaparsan yap sadece levreklerin yemesi biraz dusundurucu. her balik bu yeme atlar. Ben sadece dusuncelerimi dile getirdim. Aslini ogrenirsen buraya da yazarsan bilgi sahibi oluruz. Sevgiler ve selamlar.

A.Engin Çelebi 02.07.13 01:03

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;339720]Cümleten hayırlı geceler.
Görelim Engin kareleri:) KOİ mi tuttu Volkan. Yoksa PACU mu:D[/QUOTE]

Ne koisi ne pacusu adam perch canavarı, bir de limit üstü tutsa. :D:D:D
O değil de senin raporu merak ettim şimdi ne oldu sazanlar :D

Hayırlı geceler cümleten.

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:16.