![]() |
|
Geçen 3B abimin Köyüne gitmiştik bu defada Kamil abimin köyüne gideceğiz İbrahim.
Buyur sende gel. Yengem izin verirse :) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341058]Geçen 3B abimin Köyüne gitmiştik bu defada Kamil abimin köyüne gideceğiz İbrahim.
Buyur sende gel. Yengem izin verirse :)[/QUOTE] Başkanım, bize her yol Paris... Bilmem anlatabildim mi...;) |
Başkanım, bize her yol Paris...
Bilmem anlatabildim mi... Başkan'ın dediğine göre İbrahim bence sana her yer ANGARA sen biraz zor gelin gibi.. :) |
İbrahim içinden ne geçirdi isen araba akşamüzeri stop etti ve bir dahada çalışmadı :(
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341073]İbrahim içinden ne geçirdi isen araba akşamüzeri stop etti ve bir dahada çalışmadı :([/QUOTE]
Benzini bitmistir onun. Herkese hayirli geceler. |
Arkadaşlar şöyle bayram sonrası titreyip bir kendinize gelin oltacılar iyi günler..
|
Hayırlı günler dostlar.
|
Serkan bey günaydın umarım hafta sonunuz güzel geçmiştir
|
Hayırlı günler, hayırlı işler dostlar.
|
[QUOTE=erhan canatan;341100]Serkan bey günaydın umarım hafta sonunuz güzel geçmiştir[/QUOTE]
Gayet güzeldi abi. Ama ne hikmetse sazan yoktu, hep alabalık yakaladık:) [QUOTE=savas0678;341101]Hayırlı günler, hayırlı işler dostlar.[/QUOTE] Sanada hayırlı işler Savaş. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341102]Gayet güzeldi abi.
Ama ne hikmetse sazan yoktu, hep alabalık yakaladık:) Sanada hayırlı işler Savaş.[/QUOTE] Çok üzüldüm. gene mi alabalık kim atıyor bunlari göllere.. |
[QUOTE=erhan canatan;341103]Çok üzüldüm. gene mi alabalık kim atıyor bunlari göllere..[/QUOTE]
Gökkuşağı çok fazla yok abi, genelde Abanticus. [img]http://www.oltaciyukle.com/images/2013/08/12/fjBeXW.jpg[/img] |
Herkese iyi günler.
Şova az kaldı.. Bekleyin...:D:D:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341058]Geçen 3B abimin Köyüne gitmiştik bu defada Kamil abimin köyüne gideceğiz İbrahim.
Buyur sende gel. Yengem izin verirse :)[/QUOTE] [QUOTE=İbrahim YILDIZ;341059]Başkanım, bize her yol Paris... Bilmem anlatabildim mi...;)[/QUOTE] [QUOTE=06 TK 06;341060] Başkan'ın dediğine göre İbrahim bence sana her yer ANGARA sen biraz zor gelin gibi.. :)[/QUOTE] [QUOTE=İbrahim YILDIZ;341107]Herkese iyi günler. Şova az kaldı.. Bekleyin...:D:D:D[/QUOTE] Bırak şov yapmayı falanda hele sen TK kardeşime bir cevap ver bakalım:D |
İyiakşamlar oltacılar ailesi,candost sanada alabalıkçı diyecez artık...:D:D:D
|
Günaydın dostlar.
Murat DENERİ abin duymasın Musa, kızabilir:) |
Günaydın arkadaşlar...
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341104]Gökkuşağı çok fazla yok abi, genelde Abanticus.
[img]http://www.oltaciyukle.com/images/2013/08/12/fjBeXW.jpg[/img][/QUOTE] Efecim balıklar şahane, sağ elin silah çekecek gibi bir hali var hayırdır kim kızdırdı ? |
[QUOTE=06 TK 06;341060]Başkanım, bize her yol Paris...
Bilmem anlatabildim mi... Başkan'ın dediğine göre İbrahim bence sana her yer ANGARA sen biraz zor gelin gibi.. :)[/QUOTE] TK Kadir Usta; Davet et bakalım hele bi.. Sen davet ettinde biz gelmedik mi???:D:D:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341129]Günaydın dostlar.
Murat DENERİ abin duymasın Musa, kızabilir:)[/QUOTE] Sanada tünaydın candost güzel insan,aman duymasın murat abim kızar..:D:D:D:D Tüm dostlara hayırlı günler bol kazançlar ola..:) |
Günaydın arkadaşlar.
|
selamunaleyküm dostlar günaydın,
işleriniz hayırlı kazancınız bereketli olsun, ALLAH (c.c) sağlık sıhhat ve afiyet versin. |
Hayırlı akşamlar dostlar.
|
hayırlı akşamlar Serkan abi ve tüm oltacı arkadaşlar...
|
[QUOTE=Apex;341191]hayırlı akşamlar Serkan abi ve tüm oltacı arkadaşlar...[/QUOTE]
Hayırlı akşamlar Özay. Dostum seni burada yazarken görmek ne güzel:) İyisin inşallah? |
[QUOTE=Apex;341191]hayırlı akşamlar Serkan abi ve tüm oltacı arkadaşlar...[/QUOTE]
Hayırlı akşamlar kardeş. |
İyiyiz çok şükür Ağabey büyük şehir hengamesi ile balık sevdamı katıp demleyip içiyorum:) sizler nasılsınız?
|
[QUOTE=WsaklıW;341194]Hayırlı akşamlar kardeş.[/QUOTE]
Hayırlı geceler Ömer abi. [QUOTE=Apex;341196]İyiyiz çok şükür Ağabey büyük şehir hengamesi ile balık sevdamı katıp demleyip içiyorum:) sizler nasılsınız?[/QUOTE] Afiyet olsunda şekeri bol olsun kardeş;) Bizde bildiğin gibi işte. Çalışmaya ve amatör balık avı sevdasına devam:) Geçen gün senin açtığın konuyu görünce seninle beraber gittiğimiz bir Kurtboğazı maceramız vardı o aklıma geldi. Sitede aradımda bulamadım o konuyu:) |
O çook eski silinmiştir yok olmuştur ama ben hiç birini unutmadım ne kurtboğazını ne karaçeliyi inşallah yine tekrarlarız ama Abimde kandırmak lazım onsuz olmaz...
|
[QUOTE=Apex;341200]O çook eski silinmiştir yok olmuştur ama ben hiç birini unutmadım ne kurtboğazını ne karaçeliyi inşallah yine tekrarlarız ama Abimde kandırmak lazım onsuz olmaz...[/QUOTE]
Abini bulana aşkolsun:o Gündüz konuş herşey tamam ama akşam araki telefonu açsın:) Hava kararana kadar ayrı, hava karardıktan sonra ayrı bir kişiliğe bürünüyor değerli adminimiz:D Gel gel... Abin gelmiyor bari sen gel gör bu tür güzellikleri;) Veya biz gelelim kardeş:) |
Ben her zaman hazırım inşallah gölköye gelmeyi çok istiyorum ayarlayabilirsem. İstanbulda kapım sonuna kadar açık size, sizin bana Ankarada davrandığınız kadar misafirperver olabilirmiyim bilmiyorum ama:) Abim büyük adam abi kolay değil ulaşmak ben bile zor görüşüyorum çok yoğun çook:)
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341201]Abini bulana aşkolsun:o
Gündüz konuş herşey tamam ama akşam araki telefonu açsın:) Hava kararana kadar ayrı, hava karardıktan sonra ayrı bir kişiliğe bürünüyor değerli adminimiz:D Gel gel... Abin gelmiyor bari sen gel gör bu tür güzellikleri;) Veya biz gelelim kardeş:)[/QUOTE] Başkan yarin malum avlagıma gidiyorum gelirmisin:)) |
[QUOTE=Apex;341202]Ben her zaman hazırım inşallah gölköye gelmeyi çok istiyorum ayarlayabilirsem. İstanbulda kapım sonuna kadar açık size, sizin bana Ankarada davrandığınız kadar misafirperver olabilirmiyim bilmiyorum ama:) Abim büyük adam abi kolay değil ulaşmak ben bile zor görüşüyorum çok yoğun çook:)[/QUOTE]
Abin bu güzellikleri kaçırıyor işte. Bari sen kaçırma;) [url]http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/printnews.aspx?DocID=21496693[/url] |
[QUOTE=WsaklıW;341203]Başkan yarin malum avlagıma gidiyorum gelirmisin:))[/QUOTE]
Yok usta o hava bana bir hayli ters. Gecenin bu saatinde bile yanıyorum. Gündüz o çıplak arazide ne yaparım düşünmesi bile beni yakıp kavuruyor:p Sen atletik fiziğin ile bu tür avlaklara alışıksın. Benim göbek derdim var usta, almayayim:D Ama raporu merakla bekliyorum;) Bu arada senindi herhalde. Oraya ait son raporu bile okuyacak fırsatım olmadı. Ne avlandı, nasıl avlandı bakamadım inan:o |
Hepinize Hayırlı geceler.
|
Günaydın, OLTACI abiler, ve kardeşler.
|
Günaydın Dostlar...
|
Günaydın arkadaşlar
|
Günaydın Arkadaşlar, Hayırlı cumalar.
|
Cümleten hayırlı cumalar arkadaşlar.
|