![]() |
günaydın antalya. hayırlı cumalar.
|
[QUOTE=jashuaa;46106]günaydın antalya. hayırlı cumalar.[/QUOTE]
Teşekkürler, sizlerede hayırlı günler, |
Antalya team ve Ankara misafirleri yarın toplanıyo
haydi sizlerde buyrun |
günaydın arkadaşlar sağda solda minanur tutup rapor yazmayan varmı içinizde :mad: deyin bakayım
|
[QUOTE=gndyavuz;46199]Antalya team ve Ankara misafirleri yarın toplanıyo
haydi sizlerde buyrun[/QUOTE] İnşallah sabah karşı oradayız abi;) [QUOTE=ozan07;46212]günaydın arkadaşlar sağda solda minanur tutup rapor yazmayan varmı içinizde :mad: deyin bakayım[/QUOTE] Ozan o ne demek dostum şimdi ben anlamadım vallahi?:) Yarın yakalarız inşallah yardımlarınızla:) Müsaitsen seninlede tanışmak isteriz dostum. |
[QUOTE=ozan07;46212]günaydın arkadaşlar sağda solda minanur tutup rapor yazmayan varmı içinizde :mad: deyin bakayım[/QUOTE]
Sanada günaydın kardeş hafta sonu müsait olursan Ankaradan misafirlrrimiz var gelmek istersen buyur, şu minamur nası tutulur iyice bi öğreniriz hiç olmazsa :confused: ondan sonra rapor işi kolay :p :o |
[QUOTE=GECEKONDU06;46215]İnşallah sabah karşı oradayız abi;)
Ozan o ne demek dostum şimdi ben anlamadım vallahi?:) millet çok minanur çıkıyor diyor piyasada. bende mevsimine bir 20 gün kadar var diyorum. eee benden iyi balık tutacak kaç adam var antalya da . buralarda olabilir diye yazıyorum tutan varsa raporlasın diye :D;) |
[QUOTE=ozan07;46232][QUOTE=GECEKONDU06;46215]İnşallah sabah karşı oradayız abi;)
Ozan o ne demek dostum şimdi ben anlamadım vallahi?:) millet çok minanur çıkıyor diyor piyasada. bende mevsimine bir 20 gün kadar var diyorum. eee benden iyi balık tutacak kaç adam var antalya da . buralarda olabilir diye yazıyorum tutan varsa raporlasın diye :D;)[/QUOTE] Sen gelmiyonmu şimdi bizim yanımıza yarın. :confused::D |
[QUOTE=WEST;46241][QUOTE=ozan07;46232]
Sen gelmiyonmu şimdi bizim yanımıza yarın. :confused::D[/QUOTE] yarın burayamı geliyorsunuz kimler geliyor |
[QUOTE=ozan07;46246][QUOTE=WEST;46241]
yarın burayamı geliyorsunuz kimler geliyor[/QUOTE] Hey maşallah ozan abi bir haftadır ne kunuşuyoz.:D Ama bak foçadaki şansıznız yerinizde olamayabilir günün favorisi olursam kızmak yok :D:D: |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:01. |