![]() |
[QUOTE=KRAL BALIKÇI;46338]Herkes antalya
bende çorluya gidim bari:p:p:p[/QUOTE] İşin yoksa sende gel :) |
[QUOTE=ozan07;46340]tamam anladım :) sabah kaçta burdasınız[/QUOTE]
Kısmetse gece düşüyoruz sabah bakalım buluşma saatlerimiz ne olur belli değil |
[QUOTE=WEST;46345]Kısmetse gece düşüyoruz sabah bakalım buluşma saatlerimiz ne olur belli değil[/QUOTE]
O senin bildiğin:D:D:D |
[QUOTE=GECEKONDU06;46346]O senin bildiğin:D:D:D[/QUOTE]
Bilmediğim ne varsa erkenden söylede bizde ne oluyor ne bitiyor bilelim. |
[QUOTE=ozan07;46340]tamam anladım :) sabah kaçta burdasınız[/QUOTE]
6:30 ile 07:00 arası Şinasi abinin evde olacağız inşallah Oradan beraber Çarşıya inip başlayacağız memleketinizi gezmeye;) Okumuyorsunki??:confused::D:D:D Neyse benim işim çok sonra konuşuruz dostlar.;) |
[QUOTE=WEST;46348]Bilmediğim ne varsa erkenden söylede bizde ne oluyor ne bitiyor bilelim.[/QUOTE]
Kardeş seni ekecekler mi ne :p dikkatli ol bence :D:D:D:D |
[QUOTE=GECEKONDU06;46349]6:30 ile 07:00 arası Şinasi abinin evde olacağız inşallah
Oradan beraber Çarşıya inip başlayacağız memleketinizi gezmeye;) Okumuyorsunki??:confused::D:D:D Neyse benim işim çok sonra konuşuruz dostlar.;)[/QUOTE] Ya bunları dün akşam sana ben söyledimya zaten. |
[QUOTE=gndyavuz;46351]Kardeş seni ekecekler mi ne :p
dikkatli ol bence :D:D:D:D[/QUOTE] Abi o nefeslenecek tanju da ehliyeti yok Benden başkasınada güvenemez Yolda çok lastik kontrol ettiririm ben ona :D:D:D |
[QUOTE=WEST;46357]Abi o nefeslenecek tanju da ehliyeti yok
Benden başkasınada güvenemez Yolda çok lastik kontrol ettiririm ben ona :D:D:D[/QUOTE] :eek: :D:D:D:D:D:D:D:D |
konu açıyordum kusura bakmayın. görüşürüz ozaman yarın çocuğu yüzme kursuna götürüp gelicem. ardından görüşürüz.
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:34. |