![]() |
Günaydın yeni üyeler,günaydın arkadaşlar
|
selamunaleyküm arkadaşlar güaydın hayırlı işler,
ALLAH,ın rahmeti ve mağfireti cumanın hayrı ve bereketi üzerinize olsun. |
[QUOTE=Kamil Metin;343421]selamunaleyküm arkadaşlar güaydın hayırlı işler,
ALLAH,ın rahmeti ve mağfireti cumanın hayrı ve bereketi üzerinize olsun.[/QUOTE] Sağolasın Kamil bu iyi dileklerin senle beraber olsun inşallah |
[QUOTE][/QUOTE]
Aleyküm selam Kamil abi. Hayırlı sabahlar, cumanız mübarek olsun. |
Günaydın dostlar Hayırlı Cumalar başkan ben yine buradayım :)
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;343396]Yeni favorim:D
[B][COLOR="Green"]06 TK 06[/COLOR][/B][/QUOTE] Başkanım benim ismi değiştirme çünkü artık marka oldu isim :) TK Ama şöyle bir şey yapabilirsin Başkanım 06 TK 06 Değilde TK YOLLARDA diye değiştirebilirsin :) En büyük başkan bizim başkan :) |
[QUOTE=06 TK 06;343429]Başkanım benim ismi değiştirme çünkü artık marka oldu isim :) TK Ama şöyle bir şey yapabilirsin Başkanım 06 TK 06 Değilde TK YOLLARDA diye değiştirebilirsin :) En büyük başkan bizim başkan :)[/QUOTE]
Bülent' te ilk başta senin gibi kullanıcı adları (gezenti-gezgin vb.) söyledi ama kabul görmedi canım. B.Erkan ERTİK' te karar kıldık nihayet:) |
(iLK_KaN) Mustafa boşa uğraşma. Özelden şurasımı burasımı diyeceğine akşam ara beni tarif edeyim canım.
Hem sen ne zaman bana yer sordun da ben söylemedim Allah aşkına. Çok ayıp hiç yakıştıramadım sana:D |
yok bilsemde o il godebilecegim bir yer degil ama merak ettim yon bulma duygum gelismismi diye. karasuda bahsettigim yazi linki gonderdigim yaziydi. en azindan yaklasmismiyim:))
|
Yaklaşmışsın kardeş. Bir hayli başarılısın;)
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:37. |