![]() |
|
Hayırlı günler dostlar.
|
Sanada başkan cümleten...
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341302]Hayırlı günler dostlar.[/QUOTE]
sanada başkanım, cümleten hayırlı cumalar. |
Serkan başkan hafta sonu kafa dinleyecek yere gitmeli .. ne dersin
İyi günler arkadaşlar şanslı bir haftasonu dilerim |
[QUOTE=erhan canatan;341306]Serkan başkan hafta sonu kafa dinleyecek yere gitmeli .. ne dersin
İyi günler arkadaşlar şanslı bir haftasonu dilerim[/QUOTE] Sana güvenim kalmadı usta. Güven tazelememiz lazım ;) Son iki seferdir beni ekiyorsun. Ayrıca ne arıyorsun nede soruyorsun:o Aşağıdaki konuyuda okuyup okuyup yorum yapmadan çıkıyor beni fark etmiyor sanıyorsun:D [url]http://www.oltacilar.com/27-28-temmuz-2013-sazanlar-ve-alabaliklar-t11538.html[/url] |
Sayın başkan inan ne desen haklısın boynumuz kıldan ince dikkat ettiysen balık demedim kafa dinlemek için bir yere gidelim dedim gerçi balığa desemde biz kafa dinliyoruz ama neyse şöyle yakın bir yere gitmek gerek bunaldık
|
selamunaleyküm dostlar tünaydın hayırlı cumalar.
|
[QUOTE=erhan canatan;341308]Sayın başkan inan ne desen haklısın boynumuz kıldan ince dikkat ettiysen balık demedim kafa dinlemek için bir yere gidelim dedim gerçi balığa desemde biz kafa dinliyoruz ama neyse şöyle yakın bir yere gitmek gerek bunaldık[/QUOTE]
Abim bu hafta sonu Allah korusun ölsem kendi cenazeme gidecek zamanım yok:D Bayram tatili yol-su-elektrik olarak bindi sırtımıza:o |
İyiakşamlar candostum..İyiakşamlar oltacılar ailesi..:):D
|
[QUOTE=Kamil Metin;341311]selamunaleyküm dostlar tünaydın hayırlı cumalar.[/QUOTE]
Be aleykümselam kamil abi alacagın olsun hani balıga gidecektik abi...:D:D:D |
Cumleten selamunaleykum.
|
[QUOTE=kulekreis;341347]Cumleten selamunaleykum.[/QUOTE]
Aleykümselam... Bende bu gece benden başka kimse yok diye düşünmeye başlamıştım:) |
Hayırlı geceler...
Bakalım sabaha bu mesajım kalacakmı:D Tuncay abi, sen benim cumartesi gecesi yazdığım mesaja ne oldu diye sorunca inan dayanamadım tekrardan cumartesiye dönelim diye dilek tuttuydum:) |
Döndük mü? :D
|
[QUOTE=A.Engin Çelebi;341401]Döndük mü? :D[/QUOTE]
Kaldığımız yerden kavgaya devam:p Neyse şimdi uyuma vakti. Sabah devam ederiz;) |
Hadi bakalım uyumaya devam ;)
|
Günaydın dostlar, hayırlı işler.
|
selamunaleyküm arkadaşlar günaydın,
|
Herkese hayirli geceler
|
Günaydın arkadaşlar
|
[QUOTE=erhan canatan;341433]Günaydın arkadaşlar[/QUOTE]
Günaydın Erhan abi. Günaydın dostlar. |
Selamlar oltacılar... :)
|
iyi geceler oltacı arkadaşlarım..iyi ki varsınız..akşamın bu vakti avlakta olamasak ta merhaba diyecek doğa sever oltacı abilerimiz ,ablalarımız ve kardeşlerimiz var.paylaşımlarını bizlere sunmak için çaba sarfedenler var..
|
Cümleten selamlar.
Haftasonu gelsede balığa gitse:) Son 2 avımda 1 tane 30 cm. kadife tuttum başka vuruş alamadım, cep telefonum suya düştü:(. Bu hafta sonu boş geçmeyecek bir av yapıp stres atmalıyım, yoksa artık Fotoğrafçılık, ebru, gibi bir hobiye geçeceğim:) |
[QUOTE=gökhan;341451]Cümleten selamlar.
Haftasonu gelsede balığa gitse:) Son 2 avımda 1 tane 30 cm. kadife tuttum başka vuruş alamadım, cep telefonum suya düştü:(. Bu hafta sonu boş geçmeyecek bir av yapıp stres atmalıyım, yoksa artık Fotoğrafçılık, ebru, gibi bir hobiye geçeceğim:)[/QUOTE] Selam Gökhan kardeşim,bütün şansımı bu hafta sonu için sana devrettim gitti,şansım fena değildir haa..rastgele.. |
Günaydın dostlar.
Gününüz aydın neşeniz daim olsun. |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341458]Günaydın dostlar.
Gününüz aydın neşeniz daim olsun.[/QUOTE] Günaydın Başkanım. Herkese hayırlı işler, iyi günler... |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341458]Günaydın dostlar.
Gününüz aydın neşeniz daim olsun.[/QUOTE] [QUOTE=İbrahim YILDIZ;341459]Günaydın Başkanım. Herkese hayırlı işler, iyi günler...[/QUOTE] Günaydın abeeee günaydın..... Hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum her ikinizede.. |
günaydın tüm oltacılara.
|
[QUOTE=İbrahim YILDIZ;341459]Günaydın Başkanım.
Herkese hayırlı işler, iyi günler...[/QUOTE] İbrahim inan çok uyanıksın :) |
[QUOTE=İbrahim YILDIZ;341459]Günaydın Başkanım.
Herkese hayırlı işler, iyi günler...[/QUOTE] [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341463]İbrahim inan çok uyanıksın :)[/QUOTE] Veya ben kötü kalpli:D |
Günaydın dostlar...
|
Günaydın arkadaşlar
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341463]İbrahim inan çok uyanıksın :)[/QUOTE]
Neden uyanığım anlamadım??? [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341464]Veya ben kötü kalpli:D[/QUOTE] Evet, bu doğru, sen Erol TAŞ'sın.. Kötü kalpli adam.:D:D |
[QUOTE=İbrahim YILDIZ;341467]Neden uyanığım anlamadım???
Evet, bu doğru, sen Erol TAŞ'sın.. Kötü kalpli adam.:D:D[/QUOTE] Kaç. Kaç.. Kaç... Kaçmaktan yorgun düşünce işini hallet... Daha sonrasında da günaydın başkanım:) Günaydın İbrahim kardeşim:D |
Cümleten Selamun aleyküm.
|
Herkeze hayırlı akşamlar
|
Hayırlı akşamlar.
Engin, diyet listesi için teşekkürler. Dün gece göndermişsin ama ben daha yeni okuyabildim:) |
Cumleten selamunaleykum.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;341488]Hayırlı akşamlar.
Engin, diyet listesi için teşekkürler. Dün gece göndermişsin ama ben daha yeni okuyabildim:)[/QUOTE] Sevgili Baskan. Bu listeyi okuyarak zayıflamak mumkun degildir.:D:D:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:08. |
|