Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Sohbet ve Tanışma Odası (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Konular Harici 12 (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=10347)

Nuri ERTİK 30.03.12 22:26

Aleyküm selam Reisim...

Reisim sen bilirsin,

denize açılmadan önce rüzgar tahminleri, bulut, ay, su sıcaklığı, akıntılar vs incelenip çıkılır...

Bunları kullanarak bazı tahminler yapılır...

Ben de Global ölçekten yerel ölçeğe, bunları inceliyorum sadece...

Ayrıca, sulusepkene döndü Eskişehir'de...

Karlı yağmur :D

Hakkı HARMANCIK 30.03.12 22:35

Nuri abi yukarıdan geçen kayan yazı dikkatini çektimi hiç :D Bu buluşma olacak başka yolu yok :D

Nuri ERTİK 30.03.12 22:37

Buluşun...
Islanın...

Üşüyün :D

Kim tutar Oltacıları:D

Yücel Canvar 30.03.12 22:57

Herkese hayırlı geceler...

Nuri abi, ne kadar olumsuz hava koşulları olsada valla herkes yine sana inat gidecekler ve yine şovlarını yapıp gelecekler.
Benim moralim öylesine bozuk ki pazar günü bir saat bile geç gelmek için izin alamıyorum. Keşke izinim olabilsede bin km uzaklıktan çıkıp gelsem ama şartlarım öylesine zorki izin almam imkansız oldu. Yinede pes etmiyorum, son dakikaya kadar izin alabilmek için mücadele verecem.

M.Serkan İNANÇ 30.03.12 22:58

[QUOTE=kulekreis;318076]Herkese hayırlı geceler . Neşeli sohbetler.[/QUOTE]

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;318081]Acayip neşeliyiz Reisim.
Dokunma keyfimize:)[/QUOTE]

[QUOTE=kulekreis;318084]Allah neşenizi arttırsın da, elimi bile sürmedin neşenize bozulmasın da aman sonra benden bilirsiniz.:D:D[/QUOTE]

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;318088]Yok canımmm.
Senden ne diye bilelim.
Asıl suçlu yokluğumuzda siteyi 05:00' de açmakta geç kalan Mehteran efendi:)[/QUOTE]

[QUOTE=kulekreis;318089]Hayret bişey Gürkan anında 1-0 mağlup. Bacak arası golü diye buna derler.:D:D[/QUOTE]

[QUOTE=mehteran;318090]:eek::eek::eek: Niyekineeeeeee ??????[/QUOTE]

Ne niyekine?
Niyekineeeee?????? diye verdiğin cevap bile 05:00' den 1 saat 6 dakika sonrada ondan canım abim. Geç kalıyorsun geeeçççç:mad:
Biz sabahlara kadar yazarken sen sabahleyin ne iş çevirirsin anlamadım ki:D

M.Serkan İNANÇ 30.03.12 23:01

[QUOTE=Yücel Canvar;318140]Herkese hayırlı geceler...

Nuri abi, [COLOR="Red"]ne kadar olumsuz hava koşulları olsada valla herkes yine sana inat gidecekler[/COLOR] ve [COLOR="DarkGreen"]yine şovlarını yapıp gelecekler.[/COLOR]
[COLOR="White"]Benim moralim öylesine bozuk ki pazar günü bir saat bile geç gelmek için izin alamıyorum.[/COLOR] [COLOR="Blue"]Keşke izinim olabilsede bin km uzaklıktan çıkıp gelsem[/COLOR] [COLOR="White"]ama şartlarım öylesine zorki izin almam imkansız oldu.[/COLOR] [COLOR="Red"]Yinede pes etmiyorum[/COLOR], [COLOR="Green"]son dakikaya kadar izin alabilmek için mücadele verecem[/COLOR].[/QUOTE]

Canını yerim seninnn:)
Bırak Nuri abini. Onuda Erkan gibi düşün kardeşim;)

KÖŞKEROĞLU 30.03.12 23:04

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;318142]Canını yerim seninnn:)
Bırak Nuri abini. Onuda Erkan gibi düşün kardeşim;)[/QUOTE]

:D:D:D

Buda Erkan'a Kapak olsun,

kulekreis 30.03.12 23:04

[QUOTE=Nuri ERTİK;318135]Aleyküm selam Reisim...

Reisim sen bilirsin,

denize açılmadan önce rüzgar tahminleri, bulut, ay, su sıcaklığı, akıntılar vs incelenip çıkılır...

Bunları kullanarak bazı tahminler yapılır...

Ben de Global ölçekten yerel ölçeğe, bunları inceliyorum sadece...

Ayrıca, sulusepkene döndü Eskişehir'de...

Karlı yağmur :D[/QUOTE]

Biz denizciler bu hesapları yapmak zorundayız. Denizde fırtınaya yakalandınmı tekneyi bir yerlere park edip taksiye binip eve gitme imkanı yok. Karada öyle düşünülmediği için , her türlü doğacak kötü hava şartlarında insanların ayakları toprağa bastığı için hadi ya eve gidelim imkanı her zaman mevcut. Karada meteroloji deniz kadar önemli olduğunu düşünüyorum.

İbrahim YILDIZ 30.03.12 23:08

Herkese hayırlı geceler, muhabbet var heralde burada.

KÖŞKEROĞLU 30.03.12 23:14

[QUOTE=İbrahim YILDIZ;318146]Herkese hayırlı geceler, muhabbet var heralde burada.[/QUOTE]

sanada iyi geceler .

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:26.