![]() |
Herkese hayırlı geceler, tekrardan...:D:D
|
[QUOTE=Yücel Canvar;318183]Sen başıma gelenleri bir duysan bana artık bir saat izin almak imkansız oldu.bizim mustafa amca yüzünden.bir karış yere 70 çuval gübre alın diye tutturdu sabahada bir kamyon ağaç almış getirecem diyor mağaza müdürü beni görmek bile istemiyor.[/QUOTE]
cık bu bişi değil.. Eğer başına gelecekleri bilseydin Yücelim :D:D |
[QUOTE=Yücel Canvar;318183]Sen başıma gelenleri bir duysan bana artık bir saat izin almak imkansız oldu.bizim mustafa amca yüzünden.bir karış yere 70 çuval gübre alın diye tutturdu sabahada bir kamyon ağaç almış getirecem diyor mağaza müdürü beni görmek bile istemiyor.[/QUOTE]
Abant yok olmasından sonraki en büyük kabusum Mustafa amcadır. Bunuda herkes bilir. Allah yardımcın olsun kardeşim...:D |
[QUOTE=İbrahim YILDIZ;318185]Herkese hayırlı geceler, tekrardan...:D:D[/QUOTE]
Hayırlı geceler, hayırlı geceler. Beni yoksa senmi ihbar ettin Erkan abiye... |
[QUOTE=İbrahim YILDIZ;318185]Herkese hayırlı geceler, tekrardan...:D:D[/QUOTE]
Bence sen hiiiçç karışıpta arada kalma derim İbrahim... Tatlı tatlı uyu kardeş;) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;318184]Erkancığımmm...
Mesajlarının sonuna (gülücük) koymayınca korkuyorum... Çıkmayan candan ümit kesilmez der atalarımız. Sen yinede bir daha düşün ve niyetini bozma:D[/QUOTE] (gülücük) dostum rahat ol (gülücük) sabah görüşürüz (gülücük) Bak heryer gülücük oldu. Rahat olll (gülücük) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;318187]Abant yok olmasından sonraki en büyük kabusum Mustafa amcadır.
Bunuda herkes bilir. Allah yardımcın olsun kardeşim...:D[/QUOTE] Mustafa amcaya kabus demek bile az kalır.Müdürüm artık hiçte iyi şeyler düşünmüyor hakkımında yakında kendime magaza beğenmek zorunda kalacam galiba... |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;318187]Abant yok olmasından sonraki en büyük kabusum Mustafa amcadır.
Bunuda herkes bilir. Allah yardımcın olsun kardeşim...:D[/QUOTE] Bu arada 1 Nisan organizasyonundan Mustafa amcanın haberi varmı başkan:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;318189]Bence sen hiiiçç karışıpta arada kalma derim İbrahim...
Tatlı tatlı uyu kardeş;)[/QUOTE] Bana iyi uykular, size iyi muhabbetler.... |
Güzel bir haftasonu diliyorum bütün dostlarıma....Kesikçiler raporlarınızı sekizgözle bekliyoruz....;)
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:27. |