![]() |
Sabah sezon açılışı için kesikköprüye gidecek tüm oltacı dostlara şimdiden rastgelsin diyorum.
Katılma şansın olmadığı için çok üzgünüm fakat çekilecek olan kareleri büyük bir sabırsızlıkla bekliyeceğim. |
Sağolasın reisim çok şükür idare ediyoruz .Sen nasılsın. keyifler nasıl.
|
[QUOTE=Peker KAYA;318264]Sağolasın reisim çok şükür idare ediyoruz .Sen nasılsın. keyifler nasıl.[/QUOTE]
Ben de iyiyim Peker. Yarın için deniz programı yapmaya çalışıyorum ama , bütün meteroloji grafikleri 50 km/ saat lodos veriyor. Ya nasip diyelim. |
Kesikçilerden gelen yokmu dahaaaa.. Acansları sabırsızlıkla bekliyorum... Çok güzel bir gün geçirdiklerine adım gibi eminim..Bakalım ilk kim düşecek nete..:rolleyes:
|
[QUOTE=mehteran;318269]Kesikçilerden gelen yokmu dahaaaa.. Acansları sabırsızlıkla bekliyorum... Çok güzel bir gün geçirdiklerine adım gibi eminim..Bakalım ilk kim düşecek nete..:rolleyes:[/QUOTE]
Ben gidemedim, bende haberleri bekliyorum. |
Cümleten selamunaleyküm
|
Hayırlı geceler...
|
Günaydın dostlar, Herkesin güzel bir hafta geçirmesini dilerim..Hayırlı işler..
|
Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı günler dilerim allah işinizi gücünüzü ras getirsin
|
Arkadaşlar şu anda kütahyada lapa lapa kar yağıyor birisi nuri ertik bey e birşey sölesin olmuyor böyle :D:D
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:12. |