![]() |
derslerin daha iyi olursa biz sewiniriz kardeşim benim.
|
şinasi abi konuşamadık bü gün ama kaptanımızda warmış sitede bi organizasyon be abi
ayarlayalım artık |
[QUOTE=07antalyam1981;39930]derslerin daha iyi olursa biz sewiniriz kardeşim benim.[/QUOTE]
:):):):):D |
başarılı ve akıllı insanlar daha çok sevilir
neden acaba bilmemki |
gunay kaptan tekne warmı
|
[QUOTE=07antalyam1981;39931]şinasi abi konuşamadık bü gün ama kaptanımızda warmış sitede bi organizasyon be abi
ayarlayalım artık[/QUOTE] Evet mehmet her şey tamam şimdi sıra ona geldi zaten tarih tam belli değil ama haziran da olacak :) |
şinasi abi gelecek ayın ilk haftası tekirovadan açılıyorum botla. mercana şans dile
|
mercanlar tek tek dizicem siteye gör sen , iyi bak ben orda bi mercen aldım 2 saatte anca çektim hiç sorma. daha kurşun yere değmeden 2 de palamut aldım keyfime diyecek yoktu. bakalım bu sefer nasıl olur
|
[QUOTE=07antalyam1981;39981]mercanlar tek tek dizicem siteye gör sen , iyi bak ben orda bi mercen aldım 2 saatte anca çektim hiç sorma. daha kurşun yere değmeden 2 de palamut aldım keyfime diyecek yoktu. bakalım bu sefer nasıl olur[/QUOTE]
Sende tam balıkçı oldun galiba mehmet atmaya başladın hemen akşam vakti mustafa yı geçtin yahu :) |
merhabalar hoş sohbetler olsun herkese
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:21. |