Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Sohbet ve Tanışma Odası (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Konular Harici 12 (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=10347)

M.Serkan İNANÇ 06.04.12 01:35

[QUOTE=kulekreis;318537]Estağfurullah Serkanım. Sende bu aralar sünger gibi oldun. :D Bütün söylenenleri üstüne çekiyorsun. :D:D:D Tabi ki yaş farkını farketmişsin. Olacak okadar.:D:D:D[/QUOTE]

Aldım... Kabul ettim Reisim.
Zaten asla görmemezlikten gelemezdim.
Elllerinden öpüyor, saygı ile selamlıyorum;)

Tek sıkıntım sabahın köründe online olacak koca göbekli fındıkçıya malzeme verdik:D:D
Neyse, yapacak birşey yok artık ne yapalım:p

Salihaga19 06.04.12 01:48

[QUOTE=kulekreis;318527]Sevgili Salih. Lapin balığının yaklaşık 10 çeşidi falan vardır. Hiçbirisinin ne ekonomik değeri vardır ne de yenecek lezzeti. Ama kesin olarak yenir. Zararsızdır, saman gibidir. Derisi tulum cıkartılır. kızgin yağda kızartılır. Denersen başkalarına da bilgi verebilecek deneyimin olur. Selamlar.[/QUOTE]

sağol abi, derisini tulum çıkarttım, temizlenmiş halde dolapta duruyor, deneyeceğim, lezzetini bir ara söylerim. (bir de saman bulayım onu da denemem lazım galiba..:D) Saman = Lapin mi ?

Salihaga19 06.04.12 01:51

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;318530]Salih abi iyisin inşallah, varmı yaramazlık?
Daha halen Bursa' damısın?[/QUOTE]

Teşekkür ederim başkanım iyi olmaya çalışıyoruz.. Halen Bursa'dayım.. selamlar... şu samanı pardon lapini bir deneyeyim.:p

kulekreis 06.04.12 01:52

[QUOTE=Salihaga19;318541]sağol abi, derisini tulum çıkarttım, temizlenmiş halde dolapta duruyor, deneyeceğim, lezzetini bir ara söylerim. (bir de saman bulayım onu da denemem lazım galiba..:D) Saman = Lapin mi ?[/QUOTE]

Salih beni gece yarısında yardın gene Alemsin vallahi. Selamlar.

Salihaga19 06.04.12 01:59

[QUOTE=kulekreis;318543]Salih beni gece yarısında yardın gene Alemsin vallahi. Selamlar.[/QUOTE]

Saygılar abi, ellerinden öperim...

arslan 06.04.12 06:05

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN

mehteran 06.04.12 06:18

Hayırlı sabahlar, bugün biraz roter yaptık. Yönetimden özür diliyorum...Garibin göbeğinden başka nesi varki niye uğraşırsınız göbeğimle anlamış değilim... Güzel çalışmalar var demekki, bu yüzden akşamları kimseler olmuyor diye kızmama gerek kalmadı ardık. İş yerimde olmamdan dolayı videoyu seyredemedim. Mustafa amca ilede en kısa zamanda kucaklaşacaz inşallah...Böğle karşıdan bakmakla olmaz, tenlerimiz birbirine deyecekki dostluğumuz dahada sıkılaşsın.;)

mehteran 06.04.12 06:19

Gününüz aydın, cumanız mübarek olsun dostlar..

Abanticus 06.04.12 07:26

Merhaba Arkadaşlar

Gününüz aydın, ocağınız şen, işleriniz bereketli, Cuma' nız hayırlara vesile olsun.

Saygı ve Sevgilerimle

Hakkı Sadık AKBULUT 06.04.12 07:26

Hayırlı günler hayırlı cumalar hayırlı işler

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:34.