![]() |
[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;344184]Ben gündüz okuyup akşam toptan yazıyorum kardeşim. :) yarın görüşeceğim sorarım.[/QUOTE]
Tamam abi. |
Cumleten selamunaleykum.
|
Herkese hayırlı sabahlar...
|
[QUOTE=Yücel Canvar;344201]Herkese hayırlı sabahlar...[/QUOTE]
günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlar. |
Şöyle bir baktım da genel olarak hepimiz bakıp çıkıyoruz sadece. Basit bazı sorulara bile cevap vermekten kaçıyoruz konularda, çok acı olan kısmı ise burada bile selam sabah etmeden sadece bakıp kaçıyoruz, bulunduğum mekan itibarı ile çok kısa sürelerle giriyor olmaktan benim mazeretim, diğer arkadaşların sanırım benden daha yoğun olmalarından selama cevap yazamamaları. Nerde o eski bayramlar vardı ben de diyeyim ki; nerde eski oltacılar...
|
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;344214]Şöyle bir baktım da genel olarak hepimiz bakıp çıkıyoruz sadece. Basit bazı sorulara bile cevap vermekten kaçıyoruz konularda, çok acı olan kısmı ise burada bile selam sabah etmeden sadece bakıp kaçıyoruz, bulunduğum mekan itibarı ile çok kısa sürelerle giriyor olmaktan benim mazeretim, diğer arkadaşların sanırım benden daha yoğun olmalarından selama cevap yazamamaları. Nerde o eski bayramlar vardı ben de diyeyim ki; nerde eski oltacılar...[/QUOTE]
Bulentcim merhaba. Isabet tam 12 tebrikler bir surtmelik dis macunu kazandiniz.:D:D Sevgiler ve selamlar |
Bu sabah diğer günlere bakarak biraz daha geç kalktığımdan dolayı olsa gerek;
"Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar." demeyi unutmuşum:o Hayırlı geceler Bülent bey. Kıbrıs' ta havalar nasıl? Şu son yağmurlar sizi etkiledimi? Yakaladığın balıkları ne yapıyorsun?:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;344241]Bu sabah diğer günlere bakarak biraz daha geç kalktığımdan dolayı olsa gerek;
"Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar." demeyi unutmuşum:o Hayırlı geceler Bülent bey. Kıbrıs' ta havalar nasıl? Şu son yağmurlar sizi etkiledimi? Yakaladığın balıkları ne yapıyorsun?:D[/QUOTE] Selam baskanim. hani bana dusmez ama gecenlerde konusmustuk tuttuklari baliklari ihrac ediyorlarmis.:D:D:D |
[QUOTE=kulekreis;344242]Selam baskanim. hani bana dusmez ama gecenlerde konusmustuk tuttuklari baliklari ihrac ediyorlarmis.:D:D:D[/QUOTE]
Aleykümselam reisim. Bende şüpheleniyorum o durumdan, takipteyim;) Kardeşi Kıbrıs' tan yakalıp tadı nasıl diye Eskişehir' deki abisine soruyordu facebooktan. Mesajlarını kayıt altına aldım:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;344243]Aleykümselam reisim.
Bende şüpheleniyorum o durumdan, takipteyim;) Kardeşi Kıbrıs' tan yakalıp tadı nasıl diye Eskişehir' deki abisine soruyordu facebooktan. Mesajlarını kayıt altına aldım:D[/QUOTE] Vay be aile sirketi demek, bak ben bunlari bilmiyordum, dilinizin altinda bakla islanmiyor hani.:D:D:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:03. |