![]() |
[QUOTE=kulekreis;352413]EyvaAllah Erolcum yeni bir tekne getirttim şu anda onunla ilgileniyorum bir ay sonra biter butaraflara gelirsen isparozsuz güzel bir tekne avı gerçekleştiririz.Sevgiler ve selamlar[/QUOTE]
hayırlı olsun hasan abim.inşallah çok istiyorum seninle olta atmayı. |
Cümleten selamunaleyküm.
|
Aleyküm selam abi.herkese hayırlı geceler.
|
Arkadaşlar merhaba;
Kimseler gözükmüyor uzun zamandır. Başkanım bi yoklama mı alsak ne dersiniz. |
Cumleten selamunaleykum.
|
Selamın ortada kalmasın reisim aleykümselam
|
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;352430]Selamın ortada kalmasın reisim aleykümselam[/QUOTE]
Sagolasin Bulent*im. Dukkani kapattilar galiba. :D:D |
selamınaleykum hayırlı geceler.
|
OLTACILARDER ailem muğladan herkeze selamlar
|
İyigeceler oltacilar nasılsınız..
|
selamınaleykum hayırlı sabahlar.
|
Cumleten 38 derece sicaktan Dubaiden selamunaleykum
[URL=http://www.oltacilar.com/resim/share/328267-DSCN6387.jpeg][IMG]http://www.oltacilar.com/resim/graphic/thumbs/328267-DSCN6387-th.jpeg[/IMG][/URL] |
[QUOTE=kulekreis;352447]Cumleten 38 derece sicaktan Dubaiden selamunaleykum
[URL=http://www.oltacilar.com/resim/share/328267-DSCN6387.jpeg][IMG]http://www.oltacilar.com/resim/graphic/thumbs/328267-DSCN6387-th.jpeg[/IMG][/URL][/QUOTE] aleykumselam hasan abi. selamnaleykum günaydın. |
[QUOTE=erto;352448]aleykumselam hasan abi.
selamnaleykum günaydın.[/QUOTE] EyvaAllah Erolcum. Iyisindir umarim. |
çok şükür hasan abi.güzel fotolarını bekliyoruz.
|
[QUOTE=erto;352450]çok şükür hasan abi.güzel fotolarını bekliyoruz.[/QUOTE]
EyvaAllah Erol. tekneyi karaya bakima cektik 38 derece sicakta calisiyorum. Bu koyde iki kisi kaldik herhalde kimseler yok . selamlar |
aleykumselam.ALLAH kolaylık versin abicm.
|
[QUOTE=erto;352452]aleykumselam.ALLAH kolaylık versin abicm.[/QUOTE]
sagolasin Erolcum.iyisindir umarim. |
çok şükür abi,bize kaldı forum heralde.
|
[QUOTE=erto;352454]çok şükür abi,bize kaldı forum heralde.[/QUOTE]
Bir etkili ve yetkili kisi cikip bu olaya el koyup sebebleri ve nicinleri masaya koyup neticelenmesi icin care aramali bombos yere mesaj yazmak hicte hos olmuyor. Ne demem istendigi bukadarla anlasildigini saniyorum.selamlar. |
[QUOTE=kulekreis;352456]Bir etkili ve yetkili kisi cikip bu olaya el koyup sebebleri ve nicinleri masaya koyup neticelenmesi icin care aramali bombos yere mesaj yazmak hicte hos olmuyor. Ne demem istendigi bukadarla anlasildigini saniyorum.selamlar.[/QUOTE]
geldim geldim :) |
[QUOTE=erto;352454]çok şükür abi,bize kaldı forum heralde.[/QUOTE]
[QUOTE=kulekreis;352456]Bir etkili ve yetkili kisi cikip bu olaya el koyup sebebleri ve nicinleri masaya koyup neticelenmesi icin care aramali bombos yere mesaj yazmak hicte hos olmuyor. Ne demem istendigi bukadarla anlasildigini saniyorum.selamlar.[/QUOTE] [QUOTE=BaFRaLı;352457]geldim geldim :)[/QUOTE] Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar. Reisimi kızdırmayın:o |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;352462]Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar.
Reisimi kızdırmayın:o[/QUOTE] selamınaleykum . başkanım nerelerdesin.hoşgeldin. |
[QUOTE=erto;352463]selamınaleykum .
başkanım nerelerdesin.hoşgeldin.[/QUOTE] Aleykümselam, hoşbulduk Erol abi. Aslında hayat aynen devam ediyor ama aksattık burayı biraz:o |
Sukur gorusturene Hosgeldin. Yoksa sende notlari sigara paketinimi yazmaya basladin.
|
[QUOTE=kulekreis;352466]Sukur gorusturene Hosgeldin. Yoksa sende notlari sigara paketinimi yazmaya basladin.[/QUOTE]
Maalesef ben çok sigara içtiğimden dolayı o iş bana göre değil abi. Ben defterim var ona not alıyorum ;) O iş günde bir paket içenler için muhtemelen:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;352467]Maalesef ben çok sigara içtiğimden dolayı o iş bana göre değil abi. Ben defterim var ona not alıyorum ;) O iş günde bir paket içenler için muhtemelen:)[/QUOTE]
EyvaAllah Serkancim. Iyisindir umarim. |
selamınaleykum hayırlı sabahlar.
|
[QUOTE=kulekreis;352469]EyvaAllah Serkancim. Iyisindir umarim.[/QUOTE]
[QUOTE=erto;352470]selamınaleykum hayırlı sabahlar.[/QUOTE] Gününüz aydın, neşeniz daim olsun. Arada sırada tekleme olsa da iyiyim hamdolsun Reisim:) |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;352471]Gününüz aydın, neşeniz daim olsun.
Arada sırada tekleme olsa da iyiyim hamdolsun Reisim:)[/QUOTE] Allah iyilik versin Serkanim. Neren tekliyor, kendini bir revizyona soksan iyi edersin. |
Herkese iyi geceler.
Kimse yok mu buralarda? |
selamınaleykum hayırlı akşamlar.biz varız ibocum.
|
[QUOTE=kulekreis;352473]Allah iyilik versin Serkanim. Neren tekliyor, kendini bir revizyona soksan iyi edersin.[/QUOTE]
[QUOTE=İbrahim YILDIZ;352476]Herkese iyi geceler. Kimse yok mu buralarda?[/QUOTE] [QUOTE=erto;352477]selamınaleykum hayırlı akşamlar.biz varız ibocum.[/QUOTE] Hayırlı akşamlar dostlar. Bu gidişle muhtemelen öyle olacak Reisim. |
cumleten selamunaleykum
|
selamınaleykum gunaydın.hayırlı cumalar.
|
5 gundur kimse ugramamis, ben simdi kime selam vericem.
|
tek başıma ben burdayım reis.Aleyküm selam.
|
selamımaleykum hayırlı cumalar
|
[QUOTE=osman43;352489]tek başıma ben burdayım reis.Aleyküm selam.[/QUOTE]
EyvaAllah Osman Kutahya ya kucak dolusu sevgiler ve selamlar |
[QUOTE=erto;352490]selamımaleykum hayırlı cumalar[/QUOTE]
Aleykumselam Erol hayirli pazar aksamlari. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:51. |