![]() |
[QUOTE=kulekreis;344245]Vay be aile sirketi demek, bak ben bunlari bilmiyordum, dilinizin altinda bakla islanmiyor hani.:D:D:D[/QUOTE]
İki kardeşin şifreli yazışmalardan anladığım Moli Balığı' nın yurt dışına çıkışı serbest diğerlerinin ki yasakmış... Ondan dolayı olsa gerek bu arkadaş ne yakalarlarsa Moli Balığı diyip Eskişehir' e gönderiyor gibime geldi reisim. Gerçi Allah var günahlarınıda almak istemiyorum yani:D |
Şimdiden herkese hayırlı sabahlar.
|
[QUOTE=kulekreis;344240]Bulentcim merhaba. Isabet tam 12 tebrikler bir surtmelik dis macunu kazandiniz.:D:D Sevgiler ve selamlar[/QUOTE]
:D [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;344241]Bu sabah diğer günlere bakarak biraz daha geç kalktığımdan dolayı olsa gerek; "Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar." demeyi unutmuşum:o Hayırlı geceler Bülent bey. Kıbrıs' ta havalar nasıl? Şu son yağmurlar sizi etkiledimi? Yakaladığın balıkları ne yapıyorsun?:D[/QUOTE] Abi ne yağmuru ya. Biraz atıştırıp geçiyor sadece. Sıcaktan bunalıyorum, yakaladığım balıkları stokluyorum, bakarsın lazım olur, güvendiğin taze balık yedirmek istediğin birisine ;) [QUOTE=kulekreis;344242]Selam baskanim. hani bana dusmez ama gecenlerde konusmustuk tuttuklari baliklari ihrac ediyorlarmis.:D:D:D[/QUOTE] Reisim etme bari sen uyma başgana :) [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;344243]Aleykümselam reisim. Bende şüpheleniyorum o durumdan, takipteyim;) Kardeşi Kıbrıs' tan yakalıp tadı nasıl diye Eskişehir' deki abisine soruyordu facebooktan. Mesajlarını kayıt altına aldım:D[/QUOTE] Birikmişti zaten al sen al, epeydir alamıyordun günahımı rahatlıyorum ha. [QUOTE=kulekreis;344245]Vay be aile sirketi demek, bak ben bunlari bilmiyordum, dilinizin altinda bakla islanmiyor hani.:D:D:D[/QUOTE] :D [QUOTE=M.Serkan İNANÇ;344246]İki kardeşin şifreli yazışmalardan anladığım Moli Balığı' nın yurt dışına çıkışı serbest diğerlerinin ki yasakmış... Ondan dolayı olsa gerek bu arkadaş ne yakalarlarsa Moli Balığı diyip Eskişehir' e gönderiyor gibime geldi reisim. Gerçi Allah var günahlarınıda almak istemiyorum yani:D[/QUOTE] Geç kaldın, verilen günah geri alınmıyor bizim şirkette. Emin olamadık ondan sorduk. Deniz burası öyle 3-5 çeşit yok ki Angara gibi. Birbirine benzeyen sürüyle çeşit var. Moli olayında beni kandırmış abim ;) |
Bu arada sabah şerifleriniz hayrola.
|
[QUOTE=Yücel Canvar;344251]Şimdiden herkese hayırlı sabahlar.[/QUOTE]
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;344254]Bu arada sabah şerifleriniz hayrola.[/QUOTE] Gunaydın dostlar. |
selamunaleyküm arkadaşlar günaydın,
haftanız hayırlı olsun işleriniz rasgelsin kazancınız bereketli olsun. |
Biraz kaynatalım :D
[img]http://www.oltaciyukle.com/images/2013/11/25/NFT4qt.jpg[/img] |
Değerli büyüğüm Kenan GEDİKLİ abi bugün misafirimdi. İnşallah yarında bizde kalacak ve bir hayli derinlere ineceğiz diye düşünüyorum.
Akşamdan bu yana sohbet ediyorduk bu konular üzerine. İnan senin bu sorduğunu yaklaşık iki saat kadar önce bende ona sordum. Amatör ne yapsın? Neresi varda olta atsın dediydim. Bir söz söyledim bin ahhh işittim. Onlar bizdende derti be kardeş:) |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;344272]Biraz kaynatalım :D
[img]http://www.oltaciyukle.com/images/2013/11/25/NFT4qt.jpg[/img][/QUOTE] Ben bir fikir vereyim herkes oltasını alıp çöpe atacak :D |
Günaydın dostlar.
Gününüz aydın, neşeniz daim olsun. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:55. |