![]() |
[QUOTE=gunaykaptan07;54888]yoook[/QUOTE]
nasıl yani yaaaaaa :mad: |
[QUOTE=m_master;54899]nasıl yani yaaaaaa :mad:[/QUOTE]
kızma ben geldim :p |
Günaydın Antalya
|
merhaba arkadaşlar
yarın hava 4-6 poyraz o yüzden günaha girmiyom (sinkaftan) |
[QUOTE=gunaykaptan07;55122]merhaba arkadaşlar
yarın hava 4-6 poyraz o yüzden günaha girmiyom (sinkaftan)[/QUOTE] İİ de kaptan burası Antalya öğleden sonra 3-5 meltem e çevirecekmiş diyolar :D |
meltemin olum şinasi abii rapor yokmu balık:D:D:Dantalyaa nasılsın:D
|
[QUOTE=musa66;55157]meltemin olum şinasi abii rapor yokmu balık:D:D:Dantalyaa nasılsın:D[/QUOTE]
Musa kurudum burada meltem var iş var , meltem yok boşuz cumbul cumbul , böle giderse rapor ancak 27-28 haziran da olacak gibi :D |
[QUOTE=m_master;55160]Musa kurudum burada meltem var iş var , meltem yok boşuz cumbul cumbul ,
böle giderse rapor ancak 27-28 haziran da olacak gibi :D[/QUOTE] aman abi meltem olsun iş olsun bol kazançlar şinasi abi yoksa seni hiç göremeyiz aman abii:D:D |
slm
[QUOTE=m_master;55150]İİ de kaptan burası Antalya öğleden sonra 3-5 meltem e çevirecekmiş diyolar :D[/QUOTE]
yahu ben zaten avlanmayı 11 de keser yakaladığım balıkları temizler pişiririm 2 tek atarım napimm saat 3 teki balığı şinasi |
[QUOTE=gunaykaptan07;55179]yahu ben zaten avlanmayı 11 de keser yakaladığım balıkları temizler pişiririm 2 tek atarım napimm saat 3 teki balığı şinasi[/QUOTE]
İİ de güzel abicim saat 2 den sonra yapan meltem de olur minanır ben ne yapayım sabah ki izmarit i :) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:52. |