![]() |
şinasi bi arkadaşta zodik bot var ucuza verecek diyomki bot eskiya içine köpük bassak nasıl olur patlama derdi kalmaz
|
minanır kıyıda olur tekneyle kıyıyamı çıkacaz yada sıçan adasındamı kalacaz
|
[QUOTE=gunaykaptan07;55183]minanır kıyıda olur tekneyle kıyıyamı çıkacaz yada sıçan adasındamı kalacaz[/QUOTE]
Abi sen beni konyaaltı falezlerin başladığı kayalara at gerisine karışma |
[QUOTE=gunaykaptan07;55182]şinasi bi arkadaşta zodik bot var ucuza verecek diyomki bot eskiya içine köpük bassak nasıl olur patlama derdi kalmaz[/QUOTE]
Abi bot eskiyse pek işimize yaramaz köpük bizi kurtarmaz yama olursa ok :) |
falezlerin dibi tehlikeli değilmi biri yukardan taş falan atar başına bence ada daha iyi
|
yama olurda tekrar patlar 150 ytl ye vercek 2,80 yamaha zodiak tipinde basalım köpüğü gitsin elle değilde fabrikasyon basacağız
|
[QUOTE=gunaykaptan07;55193]falezlerin dibi tehlikeli değilmi biri yukardan taş falan atar başına bence ada daha iyi[/QUOTE]
Abi adada avlanmadım hiç yarın bi şekilde bi kayalığa atmam lazım kendimi öğleden sonra yoksa patlayacam yahu :) |
liman mendireği nasıl oraya atarım seni
hem sardalyayla dip takımıda atarsın |
[QUOTE=gunaykaptan07;55199]liman mendireği nasıl oraya atarım seni
hem sardalyayla dip takımıda atarsın[/QUOTE] Abi mendirek işi yaş orası gece balık yapıyor bana doğal kayalık lazım kıyıdan gidilmeyen olacak :) |
[QUOTE=m_master;55202]Abi mendirek işi yaş orası gece balık yapıyor bana doğal kayalık lazım kıyıdan gidilmeyen olacak :)[/QUOTE]
merabalar erkenden kaçmışınız bensiz nereye gidiliyo böle :p :D:D:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:56. |