![]() |
Herkese hayırlı sabahlar...
|
[QUOTE=Yücel Canvar;344368]Başkanım nefes almadan çalısıyom dün gece erken yattı ankara galiba kapanışa yakın hiç sipariş çıkmadı. ama bugün acısını çıkardılar motorun üstünden hiç inemedim.:(
Ayrıca geçen ay yarım gün çalıştığım halde tüm gün çalışan elemanlarıda geçerek ayın en çok paket atan birincsi oldum.:) ne yapalım bu kadar çalışmak araba almak için...:)[/QUOTE] Allah tekerine taş değdirmesin , inşallah en kısa zamanda dört tekerin üzerinde gitmen dileğiyle |
[QUOTE=Yücel Canvar;344369]Herkese hayırlı sabahlar...[/QUOTE]
Günaydın Yücel , günaydın Oltacılar |
Hayırlı sabahlar, gününüz güzel geçsin.
|
[QUOTE=Yücel Canvar;344368]Başkanım nefes almadan çalısıyom dün gece erken yattı ankara galiba kapanışa yakın hiç sipariş çıkmadı. ama bugün acısını çıkardılar motorun üstünden hiç inemedim.:(
Ayrıca geçen ay yarım gün çalıştığım halde tüm gün çalışan elemanlarıda geçerek ayın en çok paket atan birincsi oldum.:) ne yapalım bu kadar çalışmak araba almak için...:)[/QUOTE] [QUOTE=Yücel Canvar;344369]Herkese hayırlı sabahlar...[/QUOTE] [QUOTE=Sefa AYKENAR;344370]Allah tekerine taş değdirmesin , inşallah en kısa zamanda dört tekerin üzerinde gitmen dileğiyle[/QUOTE] [QUOTE=Sefa AYKENAR;344371]Günaydın Yücel , günaydın Oltacılar[/QUOTE] [QUOTE=B.Erkan ERTİK;344372]Hayırlı sabahlar, gününüz güzel geçsin.[/QUOTE] Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar. Sefa' ında dediği gibi; Allah tekerine taş değdirmesin Yücel'im. Turna yarışmasına giderken artık arabana benide alırsın herhalde:) |
Hayırlı cumalar
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;344373]Gününüz aydın, neşeniz daim olsun dostlar.
Sefa' ında dediği gibi; Allah tekerine taş değdirmesin Yücel'im. Turna yarışmasına giderken artık arabana benide alırsın herhalde:)[/QUOTE] Biraz zor başkanım önce mustafa amcayı ikna etmeniz lazım bu zamana kadar yarışmalara getiremediği malzemeleri getirecez o yüzden anca ikimiz sığarız arabaya.:D:D:D |
Hayırlı sabahlar...
|
Günaydın, balıkta mı millet...
|
[QUOTE=Yücel Canvar;344380]Hayırlı sabahlar...[/QUOTE]
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;344381]Günaydın, balıkta mı millet...[/QUOTE] Günaydın dostlar. Mustafa amcada aynısını söylediğine göre demekki siz bu iş üzerine ufakta olsa çalışma yapmışsınız Yücel;) Bizim arabamıza sen sığmasın hemşerim diyor bana geçen gün Mustafa amca:) Balıkta değilde uykuda herhalde millet Bülent :) Anneye ulaştım biraz rahatladım ama Yuri beyle daha görüşemedim. Akşam ben 19:30' da yattıydım aramış ama duymamışım:) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:51. |