![]() |
Cümleten selamunaleyküm.
|
[QUOTE=kulekreis;316356]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
Aleykümselam amcam, kimseler kalmamış buralarda,:o Anlaşılan bugün yemleme yaparken arkadaşlar hayli yorulmuşlar... Uyuyakalmış millet.:p:p |
[QUOTE=mehteran;316360]Aleykümselam amcam, kimseler kalmamış buralarda,:o Anlaşılan bugün yemleme yaparken arkadaşlar hayli yorulmuşlar... Uyuyakalmış millet.:p:p[/QUOTE]
EyvaAllah Gürkancım. Nasılsın . Bugün dahil bizde 4 haftadır pazar günleri havanın iyi olmasından dolayı denize çıkıyoruz değil balık kılçık yok. Troler gırgırlar marmara da denizi öyle bir kürtaj yapmışlarki deniz tekrar balık yapamaz . Trol yıllardır yasak milletin gözünün önünde çekiyorlar. Hende kıyıya yakın. Bazuka atsan delersin. Yahu gürkancım bu bazukalar kaç paradır.:D |
[QUOTE=kulekreis;316363]EyvaAllah Gürkancım. Nasılsın . Bugün dahil bizde 4 haftadır pazar günleri havanın iyi olmasından dolayı denize çıkıyoruz değil balık kılçık yok. Troler gırgırlar marmara da denizi öyle bir kürtaj yapmışlarki deniz tekrar balık yapamaz . Trol yıllardır yasak milletin gözünün önünde çekiyorlar. Hende kıyıya yakın. Bazuka atsan delersin. Yahu gürkancım bu bazukalar kaç paradır.:D[/QUOTE]
Tam adamına sordun abi.... Ben deniz değil, çok suyu kızılırmakta gördüm.... Gırgırı mizah dergisi olarak bilirim.. Trol dediğiniz şeyide sözlükten bi bakayım...Bazuka işine gelince bak onu iyi bilirim işte... Satın alırsak olmaz, ama kendimiz imal edersek bu iş olur derim..:p Saygıyla ellerinden öpüyorum abim benim. |
İyi geceler,
Yarın iş, güç yok ya hani... Kaynat kaynatabildiğin kadar:) |
selamun aleyküm dostlar günaydın.
hayırlı işler bol ve bereketli kazançlar, heyy millet nerdesiniz yahu dükkana gelen geri gidiyor kapalı diye,:( ortalıkta kimseler görükmüyor siftahda yapılmamış, bu gün ben bari bi 5 tl atıyım,:) siftah benden beketi ALLAH.tan haydi bismillah.:) |
Hayırlı sabahlar abiler :)
|
Cümleten selamun aleykum herkese :)
Hayırlı günler :D |
Selamünaleyküm güzel insanlar, can dostlar, herkese hayırlı günler dilerim.
Biraz geç kaldım ama buradayım. |
Cümleten iyi geceler arkadaşlar.
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:25. |