![]() |
|
[QUOTE=AteşDalyan;186412]İyi akşamlar sevgili Bilent,
Valla o antispetik solusyonlardan elde etmenin en kolay yolu Ebay, ben oradan getirtiyorum, ama adım gibi eminim bunun yerlileri de vardır ama bu amaçla kullanılmıyorlar, muhtemelen. Piyasada araştırmak lazım, belki veterinerler filan bunu bilebilir, bir dolu para veriyoruz kıytırıktan bir solusyona, araştırmak lazım velhasıl. Görüşmek üzere, hoşçakal.:D[/QUOTE] sen söyleyince hatırladım ateş abi benim veteriner kankam da var,ilaç cı kankam da sen bana ilacın ismini ver ben içeriğini çözerim. |
[QUOTE=bilent yildirim;186415]sen söyleyince hatırladım ateş abi benim veteriner kankam da var,ilaç cı kankam da sen bana ilacın ismini ver ben içeriğini çözerim.[/QUOTE]
Sevgili Bilent, Ben bir ara Kryston'dan Klın-Ik kullandım, güzele benziyordu ama çantaya dökülmüş heba oldu çoğunluğu. Bu sene Nash'ten medicarp ultra antiseptic ısmarladım 5.45 fiyatı, 2.95 nakliye toplam 8.40 pound. Yani 12.22 dolar o da eşittir 20 milyon cıvarı birşey, bugünkü rakamlarla. Gelsin de ayrıntılı bilgilendiririm.:D |
[QUOTE=AteşDalyan;186486]Sevgili Bilent,
Ben bir ara Kryston'dan Klın-Ik kullandım, güzele benziyordu ama çantaya dökülmüş heba oldu çoğunluğu. Bu sene Nash'ten medicarp ultra antiseptic ısmarladım 5.45 fiyatı, 2.95 nakliye toplam 8.40 pound. Yani 12.22 dolar o da eşittir 20 milyon cıvarı birşey, bugünkü rakamlarla. Gelsin de ayrıntılı bilgilendiririm.:D[/QUOTE] sağol abi ben türkiye de bunun karşılığını bulucam herkese de yayınlıyacağım |
[QUOTE=bilent yildirim;186408]ben balığın ağzı mikrop kapmasın diye sürülen ilaç dan arıyorum ancak bulamadım bulan varsa,bilgilendirmesini rica ederim.[/QUOTE]
Abi harikasın "akıl akıldan üstündür" ben de balıklara özen gösterdiğimi sanırdım ama utandım şimdi. Ne kadar hassas bir düşünce. Gerçekten ben hiç yaralanmış balıkların mikrop kapabileceklerini düşünememiştim. Mükemmelsin... İşte esas oltacı sizsiniz... |
yaptığım araştırmalar, en uygun antiseptiğin;türkiye de en uygun ilacın PİRALDİN olduğunu gösteriyor. bu ilaçlar insanlarda ve hayvanlar da kullanılabiliyor. en uygun ilaç da piraldin olarak söyleniyor.gerek veteriner arkadaşlar gerekse ilaçcı arkadaşlar tarafından.
|
arkadaşlar herkeze merhaba ben yeni aranıza katıldım .Büyük veya ufak sirküler dahili ve hariçi balıgı tutmak tekrar suya geri göndermek fikri tartışılıyor. yazılanları takip ettim canlı yemle tutmaktan bahsediliyor gümüş vs gibi bunlarda balık degilmi.canlıya itibarsa bunları canlı yem olarak kullanmak ne derece dogru ozaman çelişkiye düşülmüyormu sirkülere uyanları tutmak tabiki katıldıgım olaydır yanlışım varsa düzeltin lütfen.saygılarımla
|
[QUOTE=bilent yildirim;188042]yaptığım araştırmalar, en uygun antiseptiğin;türkiye de en uygun ilacın PİRALDİN olduğunu gösteriyor. bu ilaçlar insanlarda ve hayvanlar da kullanılabiliyor. en uygun ilaç da piraldin olarak söyleniyor.gerek veteriner arkadaşlar gerekse ilaçcı arkadaşlar tarafından.[/QUOTE]
Sağol bilent banada lazım o ilaçtan...Eczanelerden alabiliriz sanırım bi sorayım... |
[QUOTE=kendi kendine emekli;188063]arkadaşlar herkeze merhaba ben yeni aranıza katıldım .Büyük veya ufak sirküler dahili ve hariçi balıgı tutmak tekrar suya geri göndermek fikri tartışılıyor. yazılanları takip ettim canlı yemle tutmaktan bahsediliyor gümüş vs gibi bunlarda balık degilmi.canlıya itibarsa bunları canlı yem olarak kullanmak ne derece dogru ozaman çelişkiye düşülmüyormu sirkülere uyanları tutmak tabiki katıldıgım olaydır yanlışım varsa düzeltin lütfen.saygılarımla[/QUOTE]
Doğru söze ne diyek..Ama en iyisi hiç bi şey demiyek...:D |
[QUOTE=bilent yildirim;188042]yaptığım araştırmalar, en uygun antiseptiğin;türkiye de en uygun ilacın PİRALDİN olduğunu gösteriyor. bu ilaçlar insanlarda ve hayvanlar da kullanılabiliyor. en uygun ilaç da piraldin olarak söyleniyor.gerek veteriner arkadaşlar gerekse ilaçcı arkadaşlar tarafından.[/QUOTE]
Bilent bu ilacı eczanelerde bulabilirmiyiz.. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:24. |
|