![]() |
[QUOTE=Burhan VELİOGLU;318773]Günaydın başkanım sanada hayırlı işler:)
Başkanım neyaptın diyanet işini?[/QUOTE] Günaydın abi, bakıyorumda sabah sabah yine havandasın:) Üç dört gündür şehirdışındaydım. Dün sabah Ankara'da olup o işlere bakacaktım ama bazı (ciddi) terslikler sebebiyle öğleden sonra ancak Ankara' ya ayak basabildim:o Bugün işlerim çok yoğun. O önemli görevi bugün yakaladığım ilk derneğimiz üyesine vermeyi düşünüyorum:D Bakalım kurban kim olacak:D:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;318774]Günaydın abi, bakıyorumda sabah sabah yine havandasın:)
Üç dört gündür şehirdışındaydım. Dün sabah Ankara'da olup o işlere bakacaktım ama bazı (ciddi) terslikler sebebiyle öğleden sonra ancak Ankara' ya ayak basabildim:o Bugün işlerim çok yoğun. O önemli görevi bugün yakaladığım ilk derneğimiz üyesine vermeyi düşünüyorum:D Bakalım kurban kim olacak:D:D[/QUOTE] Başkanım terslikle önemli birşey değildir inşaALLAH. Diyanet işini küçümseme çok büyük faydası olur haberin olsun.bu işide en iyi sen yaparsın ,başkasını aramaya gerek yok:) |
Herkese hayırlı akşamlar
|
İyi akşamlar dostlar.:)
|
[QUOTE=hakkinen;318814]Herkese hayırlı akşamlar[/QUOTE]
[QUOTE=Peker KAYA;318818]İyi akşamlar dostlar.:)[/QUOTE] Selamün aleyküm, iyi akşamlar. |
[QUOTE=Burhan VELİOGLU;318778]Başkanım terslikle önemli birşey değildir inşaALLAH.
Diyanet işini küçümseme çok büyük faydası olur haberin olsun.bu işide en iyi sen yaparsın ,başkasını aramaya gerek yok:)[/QUOTE] Hayırdır... Serkan başkan imamlığamı soyunuyor yoksa.:rolleyes::rolleyes: |
hayırlı geceler oltacı dostlar..
başkanım nerelerdesn duyduğumuza göre müftü olcakmışsın :) bizi bırakıyomuşsun :) |
Cümleten selamunaleyküm.
Yapmayın Allahaşkına Serkan başkana Müftülük. Diyanet başkanlığından aşağısını yakıştıramam. Duymasın üzülür valla. |
[QUOTE=Burhan VELİOGLU;318778]Başkanım terslikle önemli birşey değildir inşaALLAH.
Diyanet işini küçümseme çok büyük faydası olur haberin olsun.bu işide en iyi sen yaparsın ,başkasını aramaya gerek yok:)[/QUOTE] [QUOTE=mehteran;318834]Hayırdır... Serkan başkan imamlığamı soyunuyor yoksa.:rolleyes::rolleyes:[/QUOTE] [QUOTE=doping_19;318846]hayırlı geceler oltacı dostlar.. başkanım nerelerdesn duyduğumuza göre müftü olcakmışsın :) bizi bırakıyomuşsun :)[/QUOTE] [QUOTE=kulekreis;318852]Cümleten selamunaleyküm. Yapmayın Allahaşkına Serkan başkana Müftülük. Diyanet başkanlığından aşağısını yakıştıramam. Duymasın üzülür valla.[/QUOTE] İnanın bu mesajları daha yeni okuyorum. Üç gündür Antalya' daydım... UTM: y: 4008561.56 / x: 516038.51 koordinatlarınada uğramayı ihmal etmedim:D Saygılarımla, |
Verdiğim koordinatlar;
Unesco Dünya Mirası Geçici Listesindede yer almakta olup dikkatinizi çekerim:) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:33. |