![]() |
Hayırlı akşamlar.
|
Hayırlı akşamlar
|
Kimler var buralarda
|
[QUOTE=ŞENOL COŞGUN;352843]Hayırlı akşamlar[/QUOTE]
[QUOTE=ŞENOL COŞGUN;352844]Kimler var buralarda[/QUOTE] Ara sıra ben de varım. :) Bir ara külek reisimiz mesaj atardı pek sesi soluğu çıkmıyor. Serkan Abiye sormak lazım nerelerde bu ara konuşmuşlar mı? |
herkese hayırlı günler..
|
selamınaleykum hayırlı işler cümleten.
|
Hayırlı günler olsun.
|
Hayırlı günler oltacılar nasılsınız.Engin sanada hayırlı işler hayırlı günler dilerim..
|
[QUOTE=baytek;352835]Can dost bir program var mı.?[/QUOTE]
Bayram abi benim her hafta sonu pat diye oluyor plansız yeni gördüm kusura bakma bayram abi.. |
Cümleten selamün aleyküm...
|
[QUOTE=Musa ERCİYAS;352850]Hayırlı günler oltacılar nasılsınız.Engin sanada hayırlı işler hayırlı günler dilerim..[/QUOTE]
İyiyiz be abi yoğunluk işte çalış dur. [QUOTE=Yücel Canvar;352852]Cümleten selamün aleyküm...[/QUOTE] Aleykümselam dostum. |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;352851]Bayram abi benim her hafta sonu pat diye oluyor plansız yeni gördüm kusura bakma bayram abi..[/QUOTE]
Balıktan bu yana gelmiyorsun ki yazışalım......hafta sonu nasıl geçti..... |
Herkese iyi akşamlar....
|
[QUOTE=baytek;352854]Balıktan bu yana gelmiyorsun ki yazışalım......hafta sonu nasıl geçti.....[/QUOTE]
Harikaydı bayram abi senin aradıgında bende vardım kurtbagazı nasılsı abi..:) |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;352853]İyiyiz be abi yoğunluk işte çalış dur.
Aleykümselam dostum.[/QUOTE] Candost ali engin hayırlı işler aman iş olsunda çalış kardeşim..:) |
Buraları canlandırmak lazım arkadaşlar
|
Günaydın hayırlı günler
|
Şenol kardeşim aynen birkaç kişi var yoksa tık yok ne yazık ki oltacılar yokla var kimler burdaydı..:)
|
Toparliyacagiz
|
[QUOTE=ŞENOL COŞGUN;352863]Toparliyacagiz[/QUOTE]
Aynı yönde oldugumuz için balık çevre ve doga için elele bizler kurduk bu dernegi hiç bir yere bırakmayız hayırlı akşamlar oltacılarder ailesi haydi hepbirlikte...:) |
günaydın 2. ailem
|
Günaydın iyigunler
|
Hayırlı işler bol kazançlar
|
Hayırlı işler oltacılarder ailesi nasılsınız..:)
|
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
|
Hayırlı cumalar erol sanada nasılsınız oltacılar..
|
[QUOTE=Musa ERCİYAS;352861]Şenol kardeşim aynen birkaç kişi var yoksa tık yok ne yazık ki oltacılar yokla var kimler burdaydı..:)[/QUOTE][QUOTE=ŞENOL COŞGUN;352863]Toparliyacagiz[/QUOTE]
Çok doğru bir noktaya değinmişsiniz yavaş yavaş oturacak rayına her şey. Bakın bir forum üyemiz ne demiş mailinde [B]Sayın ilgili, Neden sitenizde en son 2015 tarihli yazı var? Güncel bilgi ya da etkinlik vs. konusunda bir şeyler yok mu? Saygılarımla.[/B] Düzelteceğiz el birliği ile... [QUOTE=Musa ERCİYAS;352870]... nasılsınız oltacılar..[/QUOTE] Abi sorma ya buı hafta biraz Kenan GEDİKLİ ile uğraştık. Sağolsun sucuk yerine elinin orta yerine 4 dikişlikyara açınca... :D Tekrardan geçmiş olsun ona. Siz de dikkatli olun. ASOF bıçakları çok keskinmiş... ;) |
İyi pazarlar....
|
[QUOTE=A.Engin Çelebi;352871]Çok doğru bir noktaya değinmişsiniz yavaş yavaş oturacak rayına her şey. Bakın bir forum üyemiz ne demiş mailinde
[B]Sayın ilgili, Neden sitenizde en son 2015 tarihli yazı var? Güncel bilgi ya da etkinlik vs. konusunda bir şeyler yok mu? Saygılarımla.[/B] Düzelteceğiz el birliği ile... Abi sorma ya buı hafta biraz Kenan GEDİKLİ ile uğraştık. Sağolsun sucuk yerine elinin orta yerine 4 dikişlikyara açınca... :D Tekrardan geçmiş olsun ona. Siz de dikkatli olun. ASOF bıçakları çok keskinmiş... ;)[/QUOTE] Engin resimleri var olanlar sana göndersin bir konu yapıştır |
Hayırlı, huzurlu pazarlar
|
[QUOTE=erto;352874]Hayırlı, huzurlu pazarlar[/QUOTE]
İyi pazarlar Erol Bey.... |
Günaydın millet. Hayırlı işler..
|
Herkese hayırlı haftalar..
|
Hayırlı akşamlar oltacılar nasılsınız..:)
|
Nerdesiniz oltacılar iyiakşamlar:)
|
Selamınaleykum hayırlı akşamlar.
|
Herkese günaydın...
|
Günaydın Murat abi.
Günaydın dostlar. Gününüz aydın, neşeniz daim olsun. |
Hayırlı günler
|
Selamınaleykum hayırlı günler.