![]() |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;353035]Tatlı rüyalar [url]www.oltacilar.com[/url] dostluğu.
Sabah kalkınca da gününüz aydın neşeniz daim olur inşallah.[/QUOTE] nöbetteyim başkan siz uyuyun :D |
Selamınaleykum hayırlı cumalar.
|
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;353035]Tatlı rüyalar [url]www.oltacilar.com[/url] dostluğu.
Sabah kalkınca da gününüz aydın neşeniz daim olur inşallah.[/QUOTE] Vay Serkan abi de buralara yazarmış :D:D:D [QUOTE=yusuf;353036]nöbetteyim başkan siz uyuyun :D[/QUOTE] Eyvallah abi sağolasın. [QUOTE=erto;353037]Selamınaleykum hayırlı cumalar.[/QUOTE] Aleykümselam abi. Hepinize hayırlı günler hayırlı cumalar olsun. |
iyi akşamlar oltacılar ailesi
|
[QUOTE=ŞENOL COŞGUN;353046]iyi akşamlar oltacılar ailesi[/QUOTE]
Sana da abicim. Nerelerdesin? |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;353047]Sana da abicim. Nerelerdesin?[/QUOTE]
evdeyim sabah safran bolu ya gidiyorum engin |
Hayırlı yolculuklar abi.
|
Yeni hafta,yeni umutlara vesile olur İnşallah.
|
Amin abim
|
yarışma gününü açıklayında biraz heyecan duyalım :) zaten gün sayıyorum
|
[QUOTE=okyanusyalı;353055]Yeni hafta,yeni umutlara vesile olur İnşallah.[/QUOTE]
İnşallah Ayhan abi. İyi haftalar dilerim herkese senin vesilenle. [QUOTE=yusuf;353059]yarışma gününü açıklayında biraz heyecan duyalım :) zaten gün sayıyorum[/QUOTE] O zaman 6-7 Mayısta görüşürüz. :D |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;353063]İnşallah Ayhan abi. İyi haftalar dilerim herkese senin vesilenle.
O zaman 6-7 Mayısta görüşürüz. :D[/QUOTE] İnşallah 3 mayısta ankaradayım bu arada ilk defa uçağa bincem uy:D |
bugün yine nöbetteyim hastanede nöbtçi memurluğa geçtim
|
[QUOTE=yusuf;353064]İnşallah 3 mayısta ankaradayım bu arada ilk defa uçağa bincem uy:D[/QUOTE]
Çok zevklidir abi. Şimdiden iyi uçuşlar. |
shimano exage 3000 makina teli lazım nerden teğmin ederim yardımcı olursanız sevinirim
|
günaydın dostlar
|
Günaydın hayırlı sabahlar ....
|
günaydın kardeşim
|
Günaydın hayırlı günler
|
|
aleyküm selam hayırlı cumalar
|
İyiakşamlar oltacılar ailesi nasılsınız..:)
|
[QUOTE=Musa ERCİYAS;353091]İyiakşamlar oltacılar ailesi nasılsınız..:)[/QUOTE]
Valla iyilik sağlık abi. Seni sormalı. Yediğin içtiğin senin olsun. Nereleri gezdin öyle :D |
Gününüz aydın neşeniz bol olsun.
|
[QUOTE=A.Engin Çelebi;353093]Valla iyilik sağlık abi. Seni sormalı. Yediğin içtiğin senin olsun. Nereleri gezdin öyle :D[/QUOTE]
Engin adana mersin ceyhan çok güzeldi..:):D |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;353100]Engin adana mersin ceyhan çok güzeldi..:):D[/QUOTE]
İyi abi sevindim. Yanlış hatırlamıyorsam düğün için gitmiştin. Hayırlara vesile olsun inşallah. Bu arada gününüz aydın neşeniz bol olsun :) |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;353111]İyi abi sevindim. Yanlış hatırlamıyorsam düğün için gitmiştin. Hayırlara vesile olsun inşallah.
Bu arada gününüz aydın neşeniz bol olsun :)[/QUOTE] Aynen hem dügün hem ziyaret hem tatil üçü bir arada..:) |
[QUOTE=Musa ERCİYAS;353114]Aynen hem dügün hem ziyaret hem tatil üçü bir arada..:)[/QUOTE]
Bende yılbaşında mersin adana gezdim adana hoşoma gitti |
[QUOTE=yusuf;353116]Bende yılbaşında mersin adana gezdim adana hoşoma gitti[/QUOTE]
Biz yarı adanalıyık yusuf biliyon:):D |
[QUOTE=yusuf;353116]Bende yılbaşında mersin adana gezdim adana hoşoma gitti[/QUOTE]
[QUOTE=Musa ERCİYAS;353120]Biz yarı adanalıyık yusuf biliyon:):D[/QUOTE] Kışa doğru bizi de götürün abi. Malum Güneşe kurşun atıyorlar Adana'da :D:D:D |
[QUOTE=A.Engin Çelebi;353121]Kışa doğru bizi de götürün abi. Malum Güneşe kurşun atıyorlar Adana'da :D:D:D[/QUOTE]
Tamam engin burda diz boyu kar varken adanada kısa kollu dolaş..:):D |
|
Hayırlı cumalar erol hayırlı yolculuklar yola çıkan oltacılar...
|
Hayırlı günler bol kazançlar arkadaşlar..:)
|
İyiakşamlar oltacılar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor hayırdır yoklamamı yapalım..:)
|
Nasılsınız oltacılar hayırlı işler candost..:)
|
selamınaleykum .hayırlı işler.
sağol musa sen nassın. |
[QUOTE=erto;353157]selamınaleykum .hayırlı işler.
sağol musa sen nassın.[/QUOTE] Bende iyiyim erol hiç kimse yokta bi yoklama yapayım dedim sadece sen ben işte:) |
iyi akşamlar oltacılar.herkese kütahyadan selamlar.
|
Sanada iyiakşamlar osman abi nasılsınız oltacılar..:)
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:00. |