![]() |
iyi hafta sonları dilerim
|
İyi akşamlar A.Engin ÇELEBİ arkadaşımızın herkese çok çok selamı var. Sınavlara hazırlandığından dolayı dünde aramızda olamamış. Benden iletmemi istedi, ileteyimde üzerimde kalmasın :D
|
[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;319097]İyi akşamlar A.Engin ÇELEBİ arkadaşımızın herkese çok çok selamı var. Sınavlara hazırlandığından dolayı dünde aramızda olamamış. Benden iletmemi istedi, ileteyimde üzerimde kalmasın :D[/QUOTE]
Vealeykümselam hakkı kardeşim.... Valla kulaklarım çınlıyor, toplantıda benden bahsediyorlar galiba.:rolleyes::rolleyes: Şu toplantının fotolarını çekipte yayınlasalar bari.. Toplantının konusu.... Gündem................... İstiklal marşı............ Saygı duruşu........... Üyelerin önerileri..... Başkanın açıklaması.. Başkanın konuşması.. Semaverde çay keyfi.. Kapanış................... Nasıl oluyor valla merak ediyorum...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Valla abi ben duymadım benden gizli arkandan konuştularsa orasını bilmem :D Fotograf işine gelince şöyle bir düşündüm galiba biz hiç resim çekmedik :D
|
selamunaleyküm arkadaşlar
herkese hayırlı akşamlar nerde bu millet, bi çay kahve ısmarlayanda yok herhalde, |
[QUOTE=Kamil Metin;319110]selamunaleyküm arkadaşlar
herkese hayırlı akşamlar nerde bu millet, bi çay kahve ısmarlayanda yok herhalde,[/QUOTE] Kamil abim kenara gel, semaverin kaynayanları üstüne gelecek şimdi..:D:D |
Herkes balığa gitti galiba :D
|
Cümleten selamunaleyküm.
|
[QUOTE=kulekreis;319118]Cümleten selamunaleyküm.[/QUOTE]
Aleyküm selam Hasan amca:) Herkese hayırlı geceler... |
[QUOTE=Yücel Canvar;319121]Aleyküm selam Hasan amca:)
Herkese hayırlı geceler...[/QUOTE] Teşekkür ederim Yücel. Nasılsın. |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:40. |