![]() |
İyiyim Hasan amcam iş güç uğraşıyoruz işte siz nasılsınız...
|
[QUOTE=mehteran;319111]Kamil abim kenara gel, semaverin kaynayanları üstüne gelecek şimdi..:D:D[/QUOTE]
hayırlı pazarlar dostlar keyifli tatiller olsun. balığa giden arkadaşlara RASTGELE bereketli avlar olsun. gürkan semaveri geç yaktın herhalde. bi su cısıltısı vardı ama çay olana kadar uyuya kalmışım inşallah başka bi gün içeriz.;):) |
İyi tatiller.
Herkes Dikilitaş'amı gitti :D Kimse yok hep bu TK'nın yüzünden :D |
ben burdayım abi
|
Akşama yada yarına kokusu çıkar nasıl olsa Yusuf :)
|
[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;319133]Akşama yada yarına kokusu çıkar nasıl olsa Yusuf :)[/QUOTE]
Merhaba hakkı abi söylediğin gibi bugün dikilitaş çok kalabalıkmış benim arkadaşlarımda orada şimdi aradım biraz rüzgar varmış bir iki turna almışlar ama çamura batanlarda oluyormuş traktörcüler yaşadı:)) |
Herkese hayırlı geceler...
Balık avına gidenler bereketli ve güzel bir av yapmışlardır inşallah. |
[QUOTE=Yücel Canvar;319143]Herkese hayırlı geceler...
Balık avına gidenler bereketli ve güzel bir av yapmışlardır inşallah.[/QUOTE] Cümleten selamunaleyküm. Yücel merhaba nasılsın. |
İyi geceler dostlar.
Reisim 21:00 civarlarında sizi aradım ama ulaşamadım. İstanbul' a çorba içmeye gelmiştim... Baktım sizden ses seda yok bende usulca çorbamı içtim döndüm:p |
[QUOTE=Hakkı HARMANCIK;319131]İyi tatiller.
Herkes Dikilitaş'amı gitti :D Kimse yok hep bu TK'nın yüzünden :D[/QUOTE] Hakkıcım ben adres vermedim sitede yada başka yerde insanlar resimlerden bulmuş ben ne yapayım .... :) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:34. |