![]() |
[QUOTE=savas0678;340499]Abi ben iki saate kadar gebzeye çıkıyorum. Yarın sabah sazan için oltaları atmış olacağım.[/QUOTE]
Gebze' lilerin yanına uğra. Onlar sana balığın kralını yakalatırlar. Rastgele... |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340500]Gebze' lilerin yanına uğra. Onlar sana balığın kralını yakalatırlar.
Rastgele...[/QUOTE] Abim ugramaya pek vaktim olmaz. Yarin ararım ben onları. Hayırlı geceler oltacı dostlar. |
Cumleten selamunaleykum
|
Cümleten hayırlı geceler.
Bulent abi mesajini gördüm ama gormemezlikten geliyorum. Uyuyor sanma:) Allah kabul etsin. Hayırlı sahurlar diliyorum. |
Cümleye hayırlı sahurlar dilerim :D
|
Günaydın Arkadaşlar . .
|
Günaydın beyler.... Cumanız mübarek neşeniz bol olsun...
|
[QUOTE=mehteran;340596]Günaydın beyler.... Cumanız mübarek neşeniz bol olsun...[/QUOTE]
Günaydın mı kaldı Allah aşkına? Sahur vakti geldi efendi:) Bülent abim çoktan kalkmıştırda beni bekliyordur şimdi :D Cümleten hayırlı geceler... |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;340609]Günaydın mı kaldı Allah aşkına?
Sahur vakti geldi efendi:) Bülent abim çoktan kalkmıştırda beni bekliyordur şimdi :D Cümleten hayırlı geceler...[/QUOTE] 3B mi ... Allah kurtarsın kardeşim :-) işin zor ... selamlar sevgiler, rastgelsin... |
[QUOTE=keşfetmekiçinbak;340610]3B mi ... Allah kurtarsın kardeşim :-) işin zor ... selamlar sevgiler, rastgelsin...[/QUOTE]
Forumu kullanmasını pek bilmiyor. Bilse varya hepimiz hapı yuttuk vallahi. Az sonra kalkar foruma bakar bakar bir şey göremez:) Bu konuyu bulabilmesi imkansız gibi bir şey:D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:46. |