Balık Avı ve Amatör Balıkçılık

Balık Avı ve Amatör Balıkçılık (http://www.oltacilar.com/index.php)
-   Sohbet ve Tanışma Odası (http://www.oltacilar.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Konular Harici 12 (http://www.oltacilar.com/showthread.php?t=10347)

Yücel Canvar 19.04.12 23:48

Başkanım salı günleri pizzada çalışıyorum ya bir kaç gün önceden izin istedim ama o gün gelince izin vermediler. Ordaki çalışan arkadaşlarda izin kullanmak için beni bekliyorlar. Onlarıda yüz üstü bırakamadım. Salı günleri motorun üstünden inemiyorum bile. Çok yoruluyorum, sorun değil ama izin vermezlerse bırakmak zorunda kalacam onları.

KÖŞKEROĞLU 19.04.12 23:51

iyi gecelerrr...

kulekreis 19.04.12 23:53

Herkese iyi geceler.

Sana da iyi geceler Mustafa.

KÖŞKEROĞLU 19.04.12 23:54

[QUOTE=kulekreis;319387]Herkese iyi geceler. Sana da iyi geceler Mustafa.[/QUOTE]

Teşekkürler Hasan Amca Nasılsın.

M.Serkan İNANÇ 20.04.12 00:08

[QUOTE=Yücel Canvar;319384]Başkanım salı günleri pizzada çalışıyorum ya bir kaç gün önceden izin istedim ama o gün gelince izin vermediler. Ordaki çalışan arkadaşlarda izin kullanmak için beni bekliyorlar. Onlarıda yüz üstü bırakamadım. Salı günleri motorun üstünden inemiyorum bile. Çok yoruluyorum, sorun değil ama izin vermezlerse bırakmak zorunda kalacam onları.[/QUOTE]

Erhan abimi kızdırmayalımda:)

M.Serkan İNANÇ 20.04.12 00:14

[QUOTE=KÖŞKEROĞLU;319386]iyi gecelerrr...[/QUOTE]

[QUOTE=kulekreis;319387]Herkese iyi geceler.

Sana da iyi geceler Mustafa.[/QUOTE]
İyi geceler.
Siz patronsunuz biz işçi.
Bu saatte gelmeniz gayet normal yani:)

Reisim geçen İstanbul'dayken Erol abi ve Mustafa Dedemli abi ile kulaklarınızı çok çınlattık ama tarifi imkansız.
Telefona cevap vermediniz hevesim kursağımda kaldı:D

kulekreis 20.04.12 00:15

[QUOTE=KÖŞKEROĞLU;319388]Teşekkürler Hasan Amca Nasılsın.[/QUOTE]

EyvaAllah Mustafa Ben iyiyim şükürler olsun. Sen nasılsın.

kulekreis 20.04.12 00:19

[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;319391]İyi geceler.
Siz patronsunuz biz işçi.
Bu saatte gelmeniz gayet normal yani:)

Reisim geçen İstanbul'dayken Erol abi ve Mustafa Dedemli abi ile kulaklarınızı çok çınlattık ama tarifi imkansız.
Telefona cevap vermediniz hevesim kursağımda kaldı:D[/QUOTE]

Serkancım ihtiyarlıyorsun artık. :D Telefonumu oğlumda unutmuştum, bunu açıklamıştım.yoksa hangi saatte olsa açarım telefonu. Sen benim değerli bir dostumsun.

M.Serkan İNANÇ 20.04.12 00:23

[QUOTE=kulekreis;319393]Serkancım ihtiyarlıyorsun artık. :D Telefonumu oğlumda unutmuştum, bunu açıklamıştım.yoksa hangi saatte olsa açarım telefonu. Sen benim değerli bir dostumsun.[/QUOTE]

O nu biliyorum abi özelden yazışmıştık ama o an inan çok önemliydi.
Telefonu açman lazımdı yani.. Anla işte:D

Mustafa abi birşey anlattı bende hemen (Ahhaaa... Reisim bu işin neresindeymiş dur bir sorayim dedim) telefona sarıldıydım:D
Hayallerim paramparça oldu... Ve ben kırık dökük:o:D

kartal0943 20.04.12 07:04

Günaydın güzel insanlar can dostlar herkese hayırlı işler cumanız mübarek olsun allah herşeyin hayırlısını versin işiniz gücünüz ras gelsin
bu akşam saat 20-30 itibarı ile bir aksilik olmassa yola çıkıyorum nuri ertikile kahvaltı yaptığımız avlağa gidiyorum dönüş pazartesi akşam arkamdan gelmek isteyen olursa adres belli anladınız siz onu :):)

Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:35.