![]() |
İyi akşamlar Antalya
(yndyavuz) Yavuz abi bugün misafirimdi öğlene kadar büroda. Bu akşam için işleri varmış Ankara'da halletmesi gereken. Ama yarın akşam kaçarı yok Ankara'ya gelme şerefine resepsiyon veriyoruz:D |
[QUOTE=GECEKONDU06;64286]İyi akşamlar Antalya
(yndyavuz) Yavuz abi bugün misafirimdi öğlene kadar büroda. Bu akşam için işleri varmış Ankara'da halletmesi gereken. Ama yarın akşam kaçarı yok Ankara'ya gelme şerefine resepsiyon veriyoruz:D[/QUOTE] verin bakalım hayırlı olsun :) |
[QUOTE=KaraKurt;64285]inşallah günay abi abi kumaş hazır bekliyom hala aramadın....[/QUOTE]
şinasi ben hallederim dediya araba sanayide hala bi yere çıkamıyom biri götürürse balığa çıkcam yada teknede yatcam |
günaydın arkadaşlar iyi hafta sonları benim gibi balığa gidenlerede rast gele
|
Antalya nerdesiniz beyler
bikaçgün ayrıldık ortalıkta kimse kalmamış :p nerde raporlar, balıklar :D:D |
[QUOTE=gndyavuz;65949]Antalya nerdesiniz beyler
bikaçgün ayrıldık ortalıkta kimse kalmamış :p nerde raporlar, balıklar :D:D[/QUOTE] Abi sorma ya balıkları kaptan ile fatih tutmuşlar mangal partisi vermişler bizi de çağırmadılar :mad: |
[QUOTE=m_master;65965]Abi sorma ya balıkları kaptan ile fatih tutmuşlar mangal partisi vermişler bizi de çağırmadılar :mad:[/QUOTE]
Acısını çıkartırız, Yokluğumuzu fırsat bilmişler desene :p:D:D:D |
[QUOTE=gndyavuz;65970]Acısını çıkartırız,
Yokluğumuzu fırsat bilmişler desene :p:D:D:D[/QUOTE] Abi ben yazdım bir kenara zaten merak etme :) |
[QUOTE=m_master;65974]Abi ben yazdım bir kenara zaten merak etme :)[/QUOTE]
Kenara yazma kardeş hemen icraat yapalım :eek::D:D:D:D:D |
İyi Geceler Antalyaaaa:D:D:D:D
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:49. |