![]() |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;319611]Cümleten iyi geceler dostlar.
Sohbetiniz bol olsun. Sabah iş güç var...;)[/QUOTE] Biz pikniğe gidecez, sen başına kayır..:p |
Cümleten hayırlı geceler
|
Günaydın değerli dostlar, hafta sonunuz hayırlara vesile olsun.
Zevkli piknikler. Büyük büyük balıklar yakalayasınız inşallah:) |
[QUOTE=KÖŞKEROĞLU;319620]Hakkıcığım resimleri koysammı koymasammı karar veremedim, yalnızca şöyle söyleyim boyları 25-30-35 cm ve çok zevkli yakalaması.[/QUOTE]Abi sen resimleri koyma bi ara görüştüğümüzde detaylı bakarız :D
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;319638]Günaydın değerli dostlar, hafta sonunuz hayırlara vesile olsun. Zevkli piknikler. Büyük büyük balıklar yakalayasınız inşallah:)[/QUOTE] Sanada başkanım. |
İyi pazarlar herkese. Balıktakilere rast gelsin inşallah.
|
[QUOTE=KÖŞKEROĞLU;319620]Hakkıcığım resimleri koysammı koymasammı karar veremedim, yalnızca şöyle söyleyim boyları 25-30-35 cm ve çok zevkli yakalaması.[/QUOTE]
Sen ne den abi :) Bu arada hayırlı akşamlar Oltacılar. com ailesi |
selamınaleykum hayırlı akşamlar
|
Balığa mı gitsem ne ? :)
|
[QUOTE=Erkan UZUNER;319662]Balığa mı gitsem ne ? :)[/QUOTE]
Seninle balığa gidecek vatandaşa Allah sabır versin:rolleyes: Suya açılırsın akün biter, oltayı sallarsın rapalan düşer, alışveriş yapmayı unutur domates-peynir ekmekle akşam yaptırırsın her kimse o garibime:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;319664]Seninle balığa gidecek vatandaşa Allah sabır versin:rolleyes:
Suya açılırsın akün biter, oltayı sallarsın rapalan düşer, alışveriş yapmayı unutur domates-peynir ekmekle akşam yaptırırsın her kimse o garibime:D[/QUOTE] :) Niye sen benimle bi çok kez balığa geldin öylemi oldu? Ama sen taaa Eskişehirden gelenlere elalemin tarlasındaki kayaları temizletiyorsun, lastik değiştirtip benzin aldırıyorsun vs vs bak açtırma benim ağzımı :D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:16. |