![]() |
Bu iş yazışmayla olmayacak galiba :rolleyes: Başkanım bir ala organizasyonu yapacaksın ve kozlar paylaşılacak :eek: :rolleyes: :D
|
[QUOTE=Erkan UZUNER;319709]Bu arada Erol ÖRKÇÜ abimde gelmiş.
Bizzat başkanın taaaaa İstanbullardan "size kefal tutturacam gelin gelin koşun" diyerek ve "valla benlik bişi değil abi burası misafir avlağı değil" demesine şahit olup eli boş dönmüştür. Efenimm[/QUOTE] Allah'tan kork Erkan pes yani:) |
[QUOTE=Peker KAYA;319710]Bu iş yazışmayla olmayacak galiba :rolleyes: Başkanım bir ala organizasyonu yapacaksın ve kozlar paylaşılacak :eek: :rolleyes: :D[/QUOTE]
Ala deyince kızıyor Alageyik felan anlar da maazallah bizi dağlarda heder eder. Sen iyisimi alabalık de Peker abi. En azından eli boş dönerek kurtuluruz:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;319711]Allah'tan kork Erkan pes yani:)[/QUOTE]
Valla sardım bu gün sana. Ama napıyım senden başka başkan yokki:D Ama yinede severim seni bilin de mi:D |
Yetmedi telefonla yetişiyim bari dedim ama meşgule düştüm :)
|
[QUOTE=Erkan UZUNER;319715]Yetmedi telefonla yetişiyim bari dedim ama meşgule düştüm :)[/QUOTE]
Açmıyacağım... Peker abini ara kardeş:) |
Ne oldu başkanım bir sitem hissetim sanki:confused:
|
[QUOTE=Erkan UZUNER;319713]Ala deyince kızıyor Alageyik felan anlar da maazallah bizi dağlarda heder eder.
Sen iyisimi alabalık de Peker abi. En azından eli boş dönerek kurtuluruz:D[/QUOTE] Ekip durrrr dedimmi yastığa gerek bile kalmaz... Kimi ellerini, kimi diğerinin gögsünü kendine yastık eder Erkan efendi. Bizde böyle;) Dedim ya işte... Sen Kızılırmakta antrenman yapmaya devam et. Zamanı gelince dağlarada çıkarız dostum hep birlikte:) [img]http://www.yukleoltaci.com/images/2010/mayis21/372_35.jpg[/img] |
[QUOTE=Peker KAYA;319718]Ne oldu başkanım bir sitem hissetim sanki:confused:[/QUOTE]
Yok canımmm. Mesaj yazıyordumda Erkan arayıp duruyor. Bende hedef şaşırtmaya çalıştım, o kadar;) Benim sitemim Erkan' a:D |
[QUOTE=M.Serkan İNANÇ;319719]Ekip durrrr dedimmi yastığa gerek bile kalmaz... Kimi ellerini, kimi diğerinin gögsünü kendine yastık eder Erkan efendi.
Bizde böyle;) Dedim ya işte... Sen Kızılırmakta antrenman yapmaya devam et. Zamanı gelince dağlarada çıkarız dostum hep birlikte:) [img]http://www.yukleoltaci.com/images/2010/mayis21/372_35.jpg[/img][/QUOTE] Şaka bir yana çıkalım tez zamanda dostum:) |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:58. |