![]() |
Eskişehir Genç Amatörleri Buluştu...
Merhaba Saygıdeger sazancılar;
Bugün tam takım beraberdik genç amatörler (Kamil,Fatih,Ömer ve ben)olArak iŞTE fotograflar Kamille fatih porsukta büyük ugraşlar sonucunda top cıkardılar....:D [IMG]http://www.resimleripaylas.com/files/euai8i36p9vnrw3y8hfp.jpg[/IMG] [IMG]http://www.resimleripaylas.com/files/o0wv1720w6sbgcttyc7b.jpg[/IMG] [IMG]http://www.resimleripaylas.com/files/x55j7sr1wejyfw7r3seb.jpg[/IMG] [IMG]http://www.resimleripaylas.com/files/ngxe77djp9cicv170qxq.jpg[/IMG] Balık maceraları ve organizasyonlar konuşulan konular arasında bir numara idi. [IMG]http://www.resimleripaylas.com/files/3dsw65vdu309aofy3km3.jpg[/IMG] [IMG]http://www.resimleripaylas.com/files/urrgi9tdusxeoyjpivz1.jpg[/IMG] Genç amatorler bnurada tam kadro ve fotografı ceken acelesi Olan bir abi ama Kamil ne yaptı ne etti adamı ayarladı :D:D:D:D [IMG]http://www.resimleripaylas.com/files/uq7v3xqte1qf32aaxywn.jpg[/IMG] Kamil bu fotografta aradıgı trofeyi bulamadı nasip başka bir güneymiş:D [IMG]http://www.resimleripaylas.com/files/qt3su3cg0wrt60so678g.jpg[/IMG] Evet sevgili sazancılar bir gün daha böyle geçti Şafakta artık ufak ufak azalıyor inşallah güzel trofelere kavuşmak ümidiyle hoşçakalın....:D |
Gencler Safak sayiyor ha sazan icin,güzel kareler eline saglik fatihcigim,paylasim icin tesekkürler.
Selamlar,Sevgiler. |
[QUOTE=Yaban Avcisi;61553]Gencler Safak sayiyor ha sazan icin,güzel kareler eline saglik fatihcigim,paylasim icin tesekkürler.
Selamlar,Sevgiler.[/QUOTE] Sevgili Fatih sizlerle gurur duyuyorum.Sizlerin bu tür faydalı ve güzel hobiler ile uğraşıp,zararlı ve gereksiz mekanlarda bulunmamanız diğer genç kardeşlerimize de örnek olmalıdır. Amatör balıkçılık gibi çok ama çok güzel bir hobiniz olduğu için sizleri kutlar birlikteliğinizin devamını diler,gözlerinizden öperim. |
Kendimi Eskişehirde hissetdim .umarım özlediğiniz trofelere kavuşursunuz rastgele
|
Fatih paylaşım için sağol. Senin paylaşımları anlatımından büyük haz alıyorum. Geleceğin üstadlarındansın bana göre.
|
fatih kardeşim paylaşım için teşekkürler:D:D iki dakikada kurduk akşama kadar beraberdik ama güzel bi gündü;);)
|
güzel bi payolaşım kolay gelsin arkadaslar.Bi sazan acılsa da güzelbiğ trofe yüzü görsek hep turna hep turna olmuyo valla bunaldık :):):)
|
[QUOTE=GENÇBALIKCI;61567]güzel bi payolaşım kolay gelsin arkadaslar.Bi sazan acılsa da güzelbiğ trofe yüzü görsek hep turna hep turna olmuyo valla bunaldık :):):)[/QUOTE]
haklısın valla kardeş bunaldık rüyalarımıza girer oldu:D:D gel 1 temmuz gel:D:D |
Üstadları Saygıyla Selamlıyorum...
Eskişehir'in En Kral Amatörlerine İyi Geceler,
Bazı resimler görmüştüm o resim çektirdiğiniz yerler cıvarında çekilmiş yaklaşık 60-70 yıl öncesine aitti. 10-15kg.'lık yayın hem de daha sudan yeni çıkarılmış, ve Yalaman Adası'nda dolaşan insanlar da hayretle seyrediyorlardı, rahmetli Dişçi Macit Abi göstermişti. O dönemleri ben yaşayamadım, benim daha doğmama 20-30 yıl kadar vardı, ama onlar avlandılar, muhteşem balıklar tuttular oralarda, benim neslime böyle bir miras bırakmadılar, daha kötüsü anılarını bile bırakmadılar iki satır yazarak. Ardından ben doğdum, ve kıyısına oturduğunuz nehir yine akmayı sürdürdü ama daha yıpranmış, daha can çekişir durumda. Yaklaşık otuz beş sene öncesinde, yani ben sizin yaşlarınızdan altı, yedi yaş daha küçükken, o kıyısına oturduğunuz nehrin biraz ilerisinde ya da gerisinde tabak gibi karagözler, kolum gibi dargınlar çıkarırdım, hem de üzerimde ilkokul önlüğü ile. Porsuk yine aktı, ama gün geçtikçe daha kötüleşerek, canlılarını ve güzelliklerini gün ve gün yitirerek. Ben sizin yaşlarınıza geldiğimde ise daha da kötüleşmişti ve artık kimse balık yakalayamaz, anı oluşturamaz hale geldi. Ve bu güzelim nehir, sanıyorum 15-20 yıl önce Avrupa'nın en kirli nehri seçildi, kayıtlarda yer alır. Bu yitmişlikte bizlerin de katkısı olması ne acı, belki benim neslim doğrudan kirletmedi bu güzelim nehri ama duyarsızlık ve kötüye gidişi görememek, görsek bile birşey yapamamış olmak da bu sorumsuzluğu paylaşmak anlamına geliyor. Ne kuralların ne de yasaların olmadığı zamanlarda avlanan benim neslime sizlerin yaşlarında kimse yazılı bir metin, doğruyu gösteren bir kılavuz, amatör olmanın anlamını ve değerini gösterecek bir rehber bırakmadı, bıraktıysa göstersin ben de onu yiyeyim. Sonuçta kıyısında ancak resim çektirilebilecek içler acısı bir nehir haline getirdik bizler de bu suyu, o yaptı, bu yaptı hepsi hikaye, sonuç ortada. Şimdi gelelim bundan yaklaşık otuz yıl sonrasına yani bu resimdeki gençlerin benim yaşlarıma geldiği zamanlara. Ben o zamanlar sonsuz avlaklarda avlanıyor olsam da sizleri göreceğim buralarda, buna inanıyorum. Geleceği görmek gibi bir kehanet sahibi değilim ama ne göreceğim biliyor musunuz, ustaları, Kamil üstadı, Ömer üstadı, Fatih üstadları. Bunu bir iltifat olsun diye de söylemiyorum, benim sizlere bir iltifat borcum yok, olacağı söylüyorum sadece. Artık şanslı mısınız yoksa şanssız mı bilemem ama sizlerin birer üstad olmaktan başka şansınız yok. Benim şimdilerde söylediğim birçok şeyi söyleyemezsiniz, ben bilmiyordum, kimse söylemedi, örnek alacak, model olacak insanlar yoktu, kitap yoktu, eser yoktu diyemezsiniz. Bu forumun her sayfasında sizlere yardımcı olacak binlerce üstad var ve sizler artık bu gelenekten geliyor olacaksınız benim neslim gibi amatör balıkçılığın karanlık çağlarından gelmiyor olacaksınız. Gelecekte sizlerin çocukları yaşında böylesi platformlarda başka Fatihler, başka Ömer ve Kamiller olacak. Kamil üstadım, bu oltayı neden böyle yapacağım? Ömer üstadım, balığı suya iade etmesek ne olacak? Fatih üstadım, kurşunları kamufle etmesek ne olur? diye soracaklar. Sizler de onlara yardımcı olacaksınız, doğruyu, güzeli, erdemi ve amatör olmanın ayrıcalığını, üstün değer yargılarını anlatmak durumunda olacaksınız buralarda. Bunu bir borç olarak yapacaksınız, bu sevdaya ve bu tutkuya olan en büyük borcunuz olacak ve bu borcu ödeyemezseniz buradaki sizlerden büyük hemen her amatörün kemikleri sızlayacak, yattıkları yerde. Bu, balık yakalamak ya da yakalayamamakla ilgili değil çok başka, çok önemli bir sorumluluktur ki dünyadaki tüm balıkları yakalasınız bile genç bir amatöre, bu sevdayı doğru bir kulvarda geliştirmesini öğretmek kadar zevkli olmayacaktır. Geleceğin üstadlarını hem amatör balıkçılık adına önemli bir sorumluluğu üstlenecek oldukları için hem de ortak paydası amatörlük olan güzel bir dostluk ve arkadaşlık sergiledikleri için selamlıyor, sizleri çok sevdiğimi belirtmek istiyorum, dostluklarınız ve sevdalarınız daim olsun, hoşçakalın.:D |
Evet arkadaşlar güzel resimler güzel bir birliktelik,güzel bir gün geçirmişsiniz..Sizleri kutlarım..
Kıyısında gezindiğiniz bu porsukta eski otagarın arkasında yetmişli yıllardı hatırladığım kadarı ile adam boyu yayın aldıklarını gördüm..Porsuğu dahada temiz tutarızda o günlere tekrar kavuşuruz diyorum .. Paylaşımınız için teşekkür ederim.. |
çok güzel bir gün geçirmişsiniz.paylaşım için teşekkürler.ayrıca fatih ve kamil eses in bomba transferleri gibi poz vermişsiniz ne güldüm ya :):):):)
|
[QUOTE=kırımhan;61582]çok güzel bir gün geçirmişsiniz.paylaşım için teşekkürler.ayrıca fatih ve kamil eses in bomba transferleri gibi poz vermişsiniz ne güldüm ya :):):):)[/QUOTE]
biz o topu porsuktan çıkarmak için ne uğraşlar verdik varya alper abi sonunda çıkardık:D:D :D:D:D |
İşte dostluk arkadaşlık ,içlerinde hiç kötü niyet olmayan kardeşlerimiz buluşmuş balık merkezli muhabbetler yapmışlar sitemizin amacısa bu değilmi zaten ,sonuçta amacına ulaşmış oluor bu şekilde.
Teşekkürler Eskişeirli genç amatörler Teşekkürler Oltacılar.com |
Teşekkürler...
[QUOTE=Yaban Avcisi;61553]Gencler Safak sayiyor ha sazan icin,güzel kareler eline saglik fatihcigim,paylasim icin tesekkürler.
Selamlar,Sevgiler.[/QUOTE] İbrahim abi bildigin gibi 220 lerden beri şafak sayıyorum ama geçiveriyor işte baldı Şafak 22 teşekkür ederim saygılar...:D |
..Muhteşem Dörtlü..
Sevgili abilerim, kardeşlerim..
Hepinizi selamlıyor saygılarımı sunuyorum... Dün gerçekten şahane bir gün geçirdik. önce fatihle buluştum.sonra dedemize yani Yahya amcamıza gitmeye karar verdik. ben o sabah sitedeydim ve Ömerle konuştum buluşalım mı biz oradayız diye. Kamil ise okuldaydı Fatih ile birlikte.. Derken dedede buluştuk. Kamil'in cebinden küçük mantarlı oltalar çıktı. Bende dedimki hadi balık tutmaya gidelim.:) Suyun kenarısına vardık baktık bacak kadar sazanlar var, atlayıp duruyorlar bize inat:D:D küçük oltalarımızı salıverdik porsuğa ve o meraklı bekleyiş başladı..:D orada yemek yerken muhabbet ederken ki duygularım pahabiçilemez nitelikteydi. kardeşliğin dostluğun ne kadar haz verici olduğunu hissetmemek imkansızdı.. Her dakikasıyla her saatiyle mükemmel bir gündü. Kardeşlerim Fatih'e, Kamil'e, ve Ömer'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Nice mutlu günlere inşallah arkadaşlar, sağlıcakla kalın:D |
[QUOTE=kırımhan;61582]çok güzel bir gün geçirmişsiniz.paylaşım için teşekkürler.ayrıca fatih ve kamil eses in bomba transferleri gibi poz vermişsiniz ne güldüm ya :):):):)[/QUOTE]
[QUOTE=KIZILCIKLI_26;61598]biz o topu porsuktan çıkarmak için ne uğraşlar verdik varya alper abi sonunda çıkardık:D:D :D:D:D[/QUOTE] Haklısın vallahi alper abi çok kral çıkmışız:):) uğraştık uğraştık ama sonunda çıkardık o topu sonrada köprüden porsuğun ta ortasına attık:D:D:D:D:D:D |
[QUOTE=KIZILCIKLI_26;61565]fatih kardeşim paylaşım için teşekkürler:D:D iki dakikada kurduk akşama kadar beraberdik ama güzel bi gündü;);)[/QUOTE]
Ahh be Kamil ekmek alsaydık keşke yemleme yapardık hiç olmazsa;););) |
Dün gerçekten çok güzel bi gün geçirdik.Bu güzel günü beraber geçirdiğimiz Fatih Üre,Fatih Çam ve kamil kardeşlerime teşekkür ederim
|
Ömer Kardeşim..
[QUOTE=eskisehirli_omer;61675]Dün gerçekten çok güzel bi gün geçirdik.Bu güzel günü beraber geçirdiğimiz Fatih Üre,Fatih Çam ve kamil kardeşlerime teşekkür ederim[/QUOTE]
Ben de teşekkür ederim sana Ömer kardeşiim:D nasılsın görüşmeyeli bakalım iysindir umarım:) Dün nasip değildi ama olsun belki bugün nasiptir tekrar mı buluşsak, bir umutt :p:p:D;) |
[QUOTE=Fatih ÇAM;61680]Ben de teşekkür ederim sana Ömer kardeşiim:D nasılsın görüşmeyeli bakalım iysindir umarım:)
Dün nasip değildi ama olsun belki bugün nasiptir tekrar mı buluşsak, bir umutt :p:p:D;)[/QUOTE] Fatih ben her zaman her yere hazırım ;) |
[QUOTE=eskisehirli_omer;61682]Fatih ben her zaman her yere hazırım ;)[/QUOTE]
biliyorum kardeşim:D:D:D de Fatihle Kamilden ses seda yok :):D dün çok yorulmuşuz yaeve bir geldim kafayı koyar koymaz uyumuşum valahi:D:D:D |
[QUOTE=Fatih ÇAM;61685]biliyorum kardeşim:D:D:D de Fatihle Kamilden ses seda yok :):D dün çok yorulmuşuz yaeve bir geldim kafayı koyar koymaz uyumuşum valahi:D:D:D[/QUOTE]
Ben dün geçe 03:30 da yattım maçı tekrarını izledim |
[QUOTE=eskisehirli_omer;61688]Ben dün geçe 03:30 da yattım maçı tekrarını izledim[/QUOTE]
Ya sorma ya:mad: bizim bütün kalplerimiz portekizde attı ama yenildik ya çok üzüldüm :(:( Ama olsun en büyük kırmızı beyaz en büyük Türkiye:) daha hiç bir şey için geç sayılmaz:D:D:D |
[QUOTE=Fatih ÇAM;61689]Ya sorma ya:mad: bizim bütün kalplerimiz portekizde attı ama yenildik ya çok üzüldüm :(:(
Ama olsun en büyük kırmızı beyaz en büyük Türkiye:) daha hiç bir şey için geç sayılmaz:D:D:D[/QUOTE] Yemin ediyom o tuncay salağı yanımda olacaktı kesin boğardım onu.Fatih terimde inadına onu oynatıyo ne beklentisi var tuncaydan anlamadım |
[QUOTE=eskisehirli_omer;61691]Yemin ediyom o tuncay salağı yanımda olacaktı kesin boğardım onu.Fatih terimde inadına onu oynatıyo ne beklentisi var tuncaydan anlamadım[/QUOTE]
Hakikaten ya haklısın Ömer vallahi.. Fatih terimi bıraktım hakemin taraf tuttuğu apaçık değil miydi ben hakemede çok kızdım.. burda olsaydı o hakem kafasına çakmak, para felan atardım vallahi:D:D:D |
güzel paylasım tesekkürler fatih cim.....
|
Teşekkürler...
[QUOTE=Bülent YURTERİ;61558]Sevgili Fatih sizlerle gurur duyuyorum.Sizlerin bu tür faydalı ve güzel hobiler ile uğraşıp,zararlı ve gereksiz mekanlarda bulunmamanız diğer genç kardeşlerimize de örnek olmalıdır.
Amatör balıkçılık gibi çok ama çok güzel bir hobiniz olduğu için sizleri kutlar birlikteliğinizin devamını diler,gözlerinizden öperim.[/QUOTE] Bülent abi cok teşekkür ediyorum kahvehane gibi yerlerden bile uzak durmak buna bir örnek doganın içinde olmak varken ne gerer teşekkürler tekrar abicim hoşçakal.:D |
Teşekkürler...
[QUOTE=star;61559]Kendimi Eskişehirde hissetdim .umarım özlediğiniz trofelere kavuşursunuz rastgele[/QUOTE]
Murat abicim inşallah diyelım nasıp yaza umarın trofeleri burada sizlerle paylaşırız ama dedigim gibi inşallah saygı ve selamlar.:D |
Teşekkürler...
[QUOTE=BaFRaLı;61563]Fatih paylaşım için sağol. Senin paylaşımları anlatımından büyük haz alıyorum. Geleceğin üstadlarındansın bana göre.[/QUOTE]
Akın abi teşekkür ediyorum; Bizim gibi küçük yaşta amatörlere ihtiyaçları var avlakların bilinçsiz kişilerin ellerinden kurtarmak hepsi bizim ellerimizde belki su boyunda bir amatore yardım etmek bilinçli davranılmayı ögretmek o kişilerin yapısında bir şeyler uyandırır ve derlerki belkide şu gençlere bak bu yaşta nasıl savranıyorlar yazık bana ben kuralları hiç takmıyorum ama bundan sonra inşallah onlar gibi ve hatta daha profesyonelleri olucam derler inşallah dogaya bir kişi bizler kazandırsak bu büyük mutluluk olur. Saygı ve selamlarımla Akın abi hoşçakal.:D |
Teşekkürler...
[QUOTE=KIZILCIKLI_26;61565]fatih kardeşim paylaşım için teşekkürler:D:D iki dakikada kurduk akşama kadar beraberdik ama güzel bi gündü;);)[/QUOTE]
Güzel bir gündü Kamil bende sizlere teşekkür ediyorum kal saglıcakla...:D |
Yine Aklımda o Eski Yıllar ve Bir Avlagın Kenarısında Bir Amatör
[QUOTE=AteşDalyan;61570]Eskişehir'in En Kral Amatörlerine İyi Geceler,
Bazı resimler görmüştüm o resim çektirdiğiniz yerler cıvarında çekilmiş yaklaşık 60-70 yıl öncesine aitti. 10-15kg.'lık yayın hem de daha sudan yeni çıkarılmış, ve Yalaman Adası'nda dolaşan insanlar da hayretle seyrediyorlardı, rahmetli Dişçi Macit Abi göstermişti. O dönemleri ben yaşayamadım, benim daha doğmama 20-30 yıl kadar vardı, ama onlar avlandılar, muhteşem balıklar tuttular oralarda, benim neslime böyle bir miras bırakmadılar, daha kötüsü anılarını bile bırakmadılar iki satır yazarak. Ardından ben doğdum, ve kıyısına oturduğunuz nehir yine akmayı sürdürdü ama daha yıpranmış, daha can çekişir durumda. Yaklaşık otuz beş sene öncesinde, yani ben sizin yaşlarınızdan altı, yedi yaş daha küçükken, o kıyısına oturduğunuz nehrin biraz ilerisinde ya da gerisinde tabak gibi karagözler, kolum gibi dargınlar çıkarırdım, hem de üzerimde ilkokul önlüğü ile. Porsuk yine aktı, ama gün geçtikçe daha kötüleşerek, canlılarını ve güzelliklerini gün ve gün yitirerek. Ben sizin yaşlarınıza geldiğimde ise daha da kötüleşmişti ve artık kimse balık yakalayamaz, anı oluşturamaz hale geldi. Ve bu güzelim nehir, sanıyorum 15-20 yıl önce Avrupa'nın en kirli nehri seçildi, kayıtlarda yer alır. Bu yitmişlikte bizlerin de katkısı olması ne acı, belki benim neslim doğrudan kirletmedi bu güzelim nehri ama duyarsızlık ve kötüye gidişi görememek, görsek bile birşey yapamamış olmak da bu sorumsuzluğu paylaşmak anlamına geliyor. Ne kuralların ne de yasaların olmadığı zamanlarda avlanan benim neslime sizlerin yaşlarında kimse yazılı bir metin, doğruyu gösteren bir kılavuz, amatör olmanın anlamını ve değerini gösterecek bir rehber bırakmadı, bıraktıysa göstersin ben de onu yiyeyim. Sonuçta kıyısında ancak resim çektirilebilecek içler acısı bir nehir haline getirdik bizler de bu suyu, o yaptı, bu yaptı hepsi hikaye, sonuç ortada. Şimdi gelelim bundan yaklaşık otuz yıl sonrasına yani bu resimdeki gençlerin benim yaşlarıma geldiği zamanlara. Ben o zamanlar sonsuz avlaklarda avlanıyor olsam da sizleri göreceğim buralarda, buna inanıyorum. Geleceği görmek gibi bir kehanet sahibi değilim ama ne göreceğim biliyor musunuz, ustaları, Kamil üstadı, Ömer üstadı, Fatih üstadları. Bunu bir iltifat olsun diye de söylemiyorum, benim sizlere bir iltifat borcum yok, olacağı söylüyorum sadece. Artık şanslı mısınız yoksa şanssız mı bilemem ama sizlerin birer üstad olmaktan başka şansınız yok. Benim şimdilerde söylediğim birçok şeyi söyleyemezsiniz, ben bilmiyordum, kimse söylemedi, örnek alacak, model olacak insanlar yoktu, kitap yoktu, eser yoktu diyemezsiniz. Bu forumun her sayfasında sizlere yardımcı olacak binlerce üstad var ve sizler artık bu gelenekten geliyor olacaksınız benim neslim gibi amatör balıkçılığın karanlık çağlarından gelmiyor olacaksınız. Gelecekte sizlerin çocukları yaşında böylesi platformlarda başka Fatihler, başka Ömer ve Kamiller olacak. Kamil üstadım, bu oltayı neden böyle yapacağım? Ömer üstadım, balığı suya iade etmesek ne olacak? Fatih üstadım, kurşunları kamufle etmesek ne olur? diye soracaklar. Sizler de onlara yardımcı olacaksınız, doğruyu, güzeli, erdemi ve amatör olmanın ayrıcalığını, üstün değer yargılarını anlatmak durumunda olacaksınız buralarda. Bunu bir borç olarak yapacaksınız, bu sevdaya ve bu tutkuya olan en büyük borcunuz olacak ve bu borcu ödeyemezseniz buradaki sizlerden büyük hemen her amatörün kemikleri sızlayacak, yattıkları yerde. Bu, balık yakalamak ya da yakalayamamakla ilgili değil çok başka, çok önemli bir sorumluluktur ki dünyadaki tüm balıkları yakalasınız bile genç bir amatöre, bu sevdayı doğru bir kulvarda geliştirmesini öğretmek kadar zevkli olmayacaktır. Geleceğin üstadlarını hem amatör balıkçılık adına önemli bir sorumluluğu üstlenecek oldukları için hem de ortak paydası amatörlük olan güzel bir dostluk ve arkadaşlık sergiledikleri için selamlıyor, sizleri çok sevdiğimi belirtmek istiyorum, dostluklarınız ve sevdalarınız daim olsun, hoşçakalın.:D[/QUOTE] Merhabalar Ateş abim; O neydi öyle eskilerden yayınlardan sazanlardan karagözlerden bunların hepsi güzel günlerdi ve dediginiz gibi tabiki bundan öncesi vardı belki onlar hayatta olsa şimdi 50 li yıllar daha güzel di diyeceklerdi ceya bu günlerin şartları daha güzel ellerinizde en güzel sazan takımları imkanlarınız var o zaman geçirmeli sopalar onları geç fındık sopaları..... Kesinlikle takım yönünden cok zenginiz amatorler bilinçli avlansalardı keşke senelerce ve bizde bu takımların hakkını verip güzel güzel sazanlar alsaydık o sulardan derinlerden....... Şimdi keşke demekten başka bir çare yok olan olmuş yılların içerisinde eski kalmış gelecege bakılım demeliyiz artık sirküler'in cok faydası olacagından eminim ve jandarma tarafındanda sıkı bir kontrol olduktan sonra kurullara uyuluncada herşey tamam demektir bazıları uymayacak belki ama onların insafı el verirse.....biz yinede görüvimizi bir avlagın kıyısında yapacagız. Selam ve saygılarımı sunar hocam konuya yorumunuza teşekkür ediyorum hoşçakalın...:D |
Teşekkürler Rüştü abi.
[QUOTE=rüştü26;61576]Evet arkadaşlar güzel resimler güzel bir birliktelik,güzel bir gün geçirmişsiniz..Sizleri kutlarım..
Kıyısında gezindiğiniz bu porsukta eski otagarın arkasında yetmişli yıllardı hatırladığım kadarı ile adam boyu yayın aldıklarını gördüm..Porsuğu dahada temiz tutarızda o günlere tekrar kavuşuruz diyorum .. Paylaşımınız için teşekkür ederim..[/QUOTE] Rüştü abicim inşallah esk günleri geri elde ederiz bilmem bu ne zaman olur ama bizlerin bir ugraşları olucak hiç şüphen olmasın bu gençlik sizleri cok seviyor saygı ve selamlarımla:D |
Teşekkürler Alper abicim...
Alper abi cok teşekkür ederim güzel pozlardı onlar şimdi geçmişten bir hatıra oldu o gün eskilere karıştı bizde o zamanları unutturmadık yıllarca anımsayacagız saygılar...:D |
Teşekkürler OLTACİLAR.
[QUOTE=mustafadinç;61599]İşte dostluk arkadaşlık ,içlerinde hiç kötü niyet olmayan kardeşlerimiz buluşmuş balık merkezli muhabbetler yapmışlar sitemizin amacısa bu değilmi zaten ,sonuçta amacına ulaşmış oluor bu şekilde.
Teşekkürler Eskişeirli genç amatörler Teşekkürler Oltacılar.com[/QUOTE] Mustafa abi merhaba; DOstluk arkadaşlık güzel şeyler oltacilar olmasaydı öyle genç amatörler nasıl birbirlerinin tanıyacaktı tüm site kurucularına cok cok teşekkür ediyorum sagolasınız teşekkürler:D |
Teşekkürler...
[QUOTE=farukkaya;61750]güzel paylasım tesekkürler fatih cim.....[/QUOTE]
Faruk abi cok teşekkürler yorumun için kal saglıcakla :D |
güzelbir paylaşım fatih kardesim tesekurler
|
Teşekkürler...
[QUOTE=tepreş;62556]güzelbir paylaşım fatih kardesim tesekurler[/QUOTE]
Necati abim sagolasn teşekkürler :D:D |
Teşekkürler...
[QUOTE=WEST;63771]Arkadaşlar hepinizin eline emeğine Yüreğine sağlık bir arada dostluk abidesi gibi güzel çekilmiş resileriniz bile harika hep birlikte olun bu güzel anılarınız fotolarda çocuklarınıza kalarak hatıra olarak saklansın tekrar paylaşım için teşekkürler.[/QUOTE]
Mustafa abi merhaba ne güzel konuşmuşsun öyle yazıda gerceten beni etkileyici bir yazı olmuş teşekkür ederim saygı ve selamlarımla abıcım Hoşçakal.:D |
selamun aleykum arkadaslar ısmım seran 17 yasındayım. bende bır genc amatör sazan avcısı olarak aranıza katılmak ısterım. hep beraber yenı organızasyonlar gerceklestırmek dılegıyle , yapılan organızasyonlardan haberdar olmak ısterım .
|
slm arkadaşlar ben yeni üye oldm genç yetenekli avcılarla tanışalım bir ara bende genç az yetenekli lerdenim
[COLOR="Red"] (TIRIVIRIYA HAYIR)[/COLOR] |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:04. |