![]() |
GÖKÇENEZ BALIĞI
BU BALIK EKMEK KURDUNA TAPIYO AMA BİR TÜRLÜ BU KURDU BULAMADIM GOOGLE ABİDE YARDIMCI OLMADI ŞİMDİDEN TEŞEKKREDERİM:
|
Kardeş bu ekmek kurdu dediğin leş kurdu ya da un kurdu gibi birşey mi? Eğer öyleyse çok basit kendin üretebilirsin...
|
2 HAFTADIR AĞZI AÇIK UN TORBASI VAR ELİMDE AMA HİÇ HAREKETLENME OLMADI EN SONUNDA SİNEK YAKALAYIP TORBANIN İÇİNE ATICAM
|
Ciğer ve ağaç kurdu denedin mi yakalamak için?
|
ciğer denedim çok parçalanıyo erkan abi ama kurt çok farklı bu hafta yine kurt denedim çok güzel balık geliyo
1 metre kadar misina kanca ve kurt başka bişey yok |
Tabii ki yerine göre avlanma teknikleri var elbette. Şu kurtun bir fotoğrafı yok muydu? Biz başka bir isimle biliyor olabiliriz diye söylüyorum.
|
1 Mayısta tekrar gideceğim, fotoğraf çekip hemen gönderirim Erkan abi.
|
Fotoğraf çekmek için mi vakit bulamadın yoksa yüklemeyi mi başaramadın, Başgan çalışmıyor buraya resim yüklemek quantum fiziği ile uğraşmak gibi, şöyle kolay bi yol yaptırmadı suraya :D fotoğrafı bekliyorum.
|
[QUOTE=B.Erkan ERTİK;348833]Fotoğraf çekmek için mi vakit bulamadın yoksa yüklemeyi mi başaramadın, Başgan çalışmıyor buraya resim yüklemek quantum fiziği ile uğraşmak gibi, şöyle kolay bi yol yaptırmadı suraya :D fotoğrafı bekliyorum.[/QUOTE]
Bulent*cim merhaba iyisindir umarim. Amma da hizli tas atiyorsun yahu bir tanesi dubaiye kadar geldi. :D:D Ankaradaki baskanin kafasina giden ne yapmistir kimbilir.:D:D |
Reisim sana neden taş atayım ben :D doğrudan Başganımı hedef almıştım ama hiç oralı olmuyor.
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:55. |